|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
PHOX
|
Palec v rozdělovači
Chystám se ve své Feldě vyměnit zapalovací kabely, víčko a palec rozdělovače atd. Palec prý nestačí nasunout ale musí nalepit. Doporučuje se lepidlo Loctite 406, 480. Kouknul jsem na internet a ty lepidla stojí neuvěřitelné peníze (20g Loctide 406 třeba 500,-). Fakt je nutné palec nalepit? Nebo existuje nějaká levnější náhrada lepidla?
Omlouvám se za začátečnický dotaz.
|
11.4.07, 22:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dave_Pv
|
Nevím jak u škodovek, ale když jsem měl peugeota, tak tam byl palec normalně nasunutej. Bez jakýhkoliv lepidel. Nevím jak tu, ať poradí někdo zkušenější
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
11.4.07, 22:44 |
|
|
Luke
|
No podle mne si někdo s tebe dělal srandu ... Jako nikdy sem to neviděl, že by se palec musel nalepit... Podle mne stačí jen nasunout, a nemusí se přilepovat jakýmsi ,,Loctite 406 za 500,-´´ ... No nevím mno..
_________________ Renault 21, 2.2 GTX, phase 2, LPG, 8l/100km (LPG)
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
12.4.07, 04:19 |
|
|
Vašek Tábor
|
Nikdy jsem ho nelepil a vždycky držel. Vždyť ho přimačkává víčko a uhlík uprostřed, nemá kam uletět.
O lepení jsem nikdy neslyšel, vždyť pak bys kvůli palci musel vyměnit celý rozdělovač. A když bys ho chtěl vyndat (imobilizér chudých), jak bys na to šel?
Toho kdo ti to poradil kopni tam, kam slunce ani na havaji nesvítí, palec nasaď a vesele jezdi.
_________________ Mazda 323, červená
|
12.4.07, 06:21 |
|
|
Kristensen
|
jj nelepit, a nikdy jsem ho ani nalepenej neviděl vždycky šel krásně sundat.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.4.07, 07:33 |
|
|
PHOX
|
Mám to z knihy od Cedrycha. V 1.6 se lepit nemusí určitě, pro 1.3 výslovně píše lepit No ale když nelepíte, tak to hodím za hlavu.
|
12.4.07, 07:34 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|