Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 16:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Diagnostika - Ostrava 
Autor Zpráva

Příspěvek Diagnostika - Ostrava
Zdravím
můj problém s autem nastal opět po cca 4dnech..nevím co ale něco mi neustále vypaluje pojistku č.20(dle škoda manualu je to od řj, zapalovací lišty mpi případně karburátor)
zkoušel jsem už různé kombinace odpojení lambdy a zap. lišty, ale pokaždé to chvili po "dohučení čerpadla" prdne, ale po odpojení konektorů na řj a znovu připojení auto nastartovalo na cca 10sek a potom zase pojistka č.20 odešla

nemáte někdo náhodou v Ostravě případně poblíž ntb s vag a kabel?

díky za odpověď/i

11.8.10, 16:24
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Popiš to trochu lépe ten tvůj problém (podrobněji)
Jinak Ostrava a dignostika není problém, ale obávám se že tohle není na diagnostiku.
Co je to za auto.

11.8.10, 22:34

Příspěvek 
je to felcka 1.3mpi 40kw rv.99

prvne mi to zdechlo po ceste do prace...po dvou dnech stani na parkovisti s odpojenou baterkou jsem dotahl auto domu vymenil lambdu a auto jelo 4dny...predevcirem jsem jel pro lak na naraznik mi to na parkovisti zdechlo a nenaskocilo...bylo mi jasne ze se stalo to co predtim...pojistka č.20 (15A) vypalena

po vymene pojistky sem skusil start..kontrolky se rozsvitily čerpadlo zahucelo, ale jakmile jsem otocil na nastartovani pojistka č.20 bum a bylo po ni

dneska jsem tam jel s kamosem po praci na cca 5minut jsem odpojil "-" od baterky pripojil dal novou pojistku auto nastartovalo, ale po vycouvani z mista opet pojistka bum a auto zdechlo

zkousel jsem ruzne varianty odpojovani lambdy, zap. modulu, ale pokazde pojistka vyletela, ale kdyz jsem odpojil konektory primo na řj a dal zpet auto chytlo, ale po cca 10sek zase zdechlo

tedkom uz me tatka odtahnul a auto mam na dvore, ale jelikoz mam zitra ranni tak tatik se mi nabidl, ze mi na to kukne

mozna to muze byt jen pojistkovka se studenym spojem nekde...jak byly v Ostrave zaplavy mi do ni nateklo a vystavilo mi to baterku

11.8.10, 23:21

Příspěvek 
poistkovka plna vody je na favo/felda normalna vec :D ale davastam poistku aka ma byt? ja som tiez ani bohovi nemohol prist na to preco mi kamos tvrdi ze mu furt svetla vyrazaju poistku az kym som neprisiel na to ze tam zakazdym dava poistku novu, ale slabu

11.8.10, 23:57
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
tak jsem už slysel to s tou vodou :) a ano davam tam porad 15A pojistku modrou

12.8.10, 03:31

Příspěvek 
Pokud to dělá hned po nastartování, nejde do zkratu některý vstřikovač? Že by měla felicie MPI karburátor, to čtu poprvé :lol:

12.8.10, 11:46

Příspěvek 
tatik se na ni dopoledne jak jsem byl v praci dival a motor pry bezi v klidu ale porad to pere tu pojistku cili asi nekde ohoblovany kabel a ten to zkratuje

poj. č.20 - jak jsem psal řj, zap. modul případně karbec...tak to píšou i v chytré knize a karbec se felda dělal, ale tusim, že jen na vyvoz měla 43kw

12.8.10, 14:04

Příspěvek 
varok: felda na vychod sa robila s karbecom tak ako favo... rusko, turecko a podobne zapadakovy moc s emisiami nehrotia

12.8.10, 14:40
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Zdravím
nechci zakládat nové téma proto oživím tohle...

včera jsem s kámošem jel pro tapecírungy glx z felicie (ty tmavší), která už více jak měsíc stála totálně bouchlá na levé přední kolo...po cestě tam nám přeběhla přez cestu černá kočka, ne že bych byl pověrčívý, ale...jak bylo dílo dokonáno a my se vydali z5 domů chtěl jsem slavnostně "zagumovat" jenže ono po vytočení motoru to udělalo "lup"...
kamarát lehce posilněn marihuanou se najednou přestal smát a já také...věděl jsem vo co go a šel hned po pojistce č.20...samozřejmě, že byla v pánu a po předešlých zkušenostech jsem měl koupenou sadu 100ks modrých 15A pojistek...tak jsem ji smělě vyměnil, ale jen co jsem otočil klíčkem do polohy I lup a byla v prdeli

dneska jsem tam jel a zkontroloval kostru z baterky co vede na "domek" tlumiče a na blok motoru v poho a poté + z baterky co vede na startér...bylo to celkem zaoxidované tak jsem to sundal šmirglem vybrousil na měď vše pozapojoval z5 dal novou pojistku a čekal...po chvili jsem otočil klíč auto chytlo, zkusil jsem "proturovat" vše v pohodě....vypl jsem motor a dal cígo potom, že to zkusím projet o5 jsem nastartoval, ale ujel jen 5metrů a zase pojistka č.20 bum a dojel jsem...auto sem zatlačil tam kde bylo, pronesl několik nehezkých slov a jel domů

nějaké nápady čím to může být? děkuji

8.11.10, 18:50

Příspěvek 
Ale když píše o feldě MPi, tak tam karburátor asi nemá.

10.11.10, 08:28

Příspěvek 
Zkus odpojit lamda sondu a nastartuj uvidíš jestli vyletí zase.

10.11.10, 09:05
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
petr petr píše:

se špatnou lambdou motor běží trhaně ale nepálí pojistky :wink:

10.11.10, 17:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
petr petr píše:

se špatnou lambdou motor běží trhaně ale nepálí pojistky :wink:

Ani se mi nechce na tohle reagovat, ale musím obhájit to co sem píšu můžeš se podívat nejdřív na schéma zapojení a pak el. instalace motoru než reagovat? A jestli jsi viděl motorový prostor feldy tak v celku volná kabeláž je od lamda sondy která se může i o něco prodřít netvrdím že je to ono , ale může to být jedna z možností.

10.11.10, 20:21

Příspěvek 
Podívej se tady.
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=23005
To znamená že na pojistku č. 20 je napojeno řízení motoru. Tak že důkladná kontrola všech drátů v motorovém prostoru. Někde bude předřen drát na kostru nebo překousáno od myší. Diagnostika u mne není problém.

19.11.10, 11:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]