|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
petoooo88
|
katalysator
Zdravim vsetkych,
mam favorit 1.3BMM riadeny katalysator a chcel by som na miesto neho dat iba ruru myslite ze by to mohlo nejako uskodit motoru alebo pomoct?zvysila by sa potom spotreba?Dik moc za odpoved
|
21.11.10, 13:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Spotřeba nevím, ale motoru by to uškodit nemělo. Jen to neprojde přes STK. Na výkonu nevím, ale mě se zdá, že to tak trošičku lépe táhne.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.11.10, 16:04 |
|
|
petoooo88
|
to ze to neprejde cez stk mi nevadi pretoze ho nemam zapisany v technickom.ja len ci sa nezdvihne spotreba lebo to bi mi vadilo.
|
21.11.10, 18:21 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na STK to je jedno pokud to projde Emisema a tema to bez katalizatoru neprojde
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
21.11.10, 19:07 |
|
|
Ondras83
|
já bez katu prošel...
výkon ve vysokejch otáčkách lepší, odspoda nahovno
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.11.10, 19:57 |
|
|
xXxTRA
|
ja mam od motoru "trubku" az dozadu (i koncovej tlumic je vybranej a navarena jina - vetsi koncovka) a poznatky jsou takove, ze spotreba se nezvysila - coz je zasadni, motor od spodu nema takovy tah, ale zato se hezky vytaci a ve vyssich otackach to tahne o poznani lepe
_________________ Felicia 1.?
|
21.11.10, 21:17 |
|
|
Radic
|
kam jezdíte na emise že vám to neprojde bez katu? stejně většina aut ho má už po smrti tak co...řekne se že je špatný a že stojí těžké prachy a dá se razítko a zdar za 2 roky...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
21.11.10, 22:57 |
|
|
varok
|
Záleží kam člověk jezdí na emise, jak už bylo psáno a v jakém stavu je motor. Když je ještě ve slušném stavu, tak prý projde i bez katu. Když už má ale motor hodně nalítané, můžou být problémy. Já když jsem byl naposledy na emisích, tak jsem prošel tak tak a mám asi kat v háji. Ten chlápek mi říkal, pokud motor dobře spaluje a nemá problémy ve stylu, že by byla moc bohatá směs, tak nemá problémy projít i bez katu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.11.10, 12:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|