Vadí když jsem dal do Favorita baterii 75Ah? Před tím jsem tam měl 45Ah. Včera jsem to vyměnil a při cestě do práce mi to začlo haprovat. Nefunguje mi posilovač brzd, problikává dobíjení a něco u motoru vydává děsný skřípavý zvuky (jestli alternátor?).
_________________ Škoda Favorit 135, 43kW
25.11.10, 08:10
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
baterka na to nema vliv taky sme j meli ve favoritu a mame ve felde
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
25.11.10, 09:00
bubu
Asi bude v prdeli alternátor teda. A brzdy mi asi zamrzly:)
_________________ Škoda Favorit 135, 43kW
25.11.10, 09:31
p.s.
změř kolik ti to dobíjí a hned budeš vědět jak si na tom počítam že altík pude ven a na repas
to skřípání můžou dělat ložiska altíku nebo se ti taky může sypat vodní pumpa
co se týče posilovače skontroluj hadici podtlaku jestli neni někde prasklá
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
25.11.10, 11:33
varok
Pokud už je altík na opravu nebo výměnu, akumulátor 75Ah moc nepomůže, když ho pořádně altík nedobije.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků