Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 18:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 felicia 1,6 po odpojení a připojení baterie blbne motor 
Autor Zpráva

Příspěvek felicia 1,6 po odpojení a připojení baterie blbne motor
Ahoj mám problém včera jsem odpojil baterii kvůli dobití a dnes ráno připojil jinak jsem na motor nesáhl a před tím bylo vše ok . Auto má otáčky kolem 1,5 (což mi přide dost) a při jízďe stratí tah (spíše brzdí) jakoby nešel benzin do motoru při pridani plynu nebo vyřazeni problém zmizí, volnoběh drží otačky. V tahu do kopce problém není ,jen na rovině nebo z kopce když se snažím udržet konstantní rychlost. při neutrálu a sešlapnutém plynu na cca 3000 ot kolísají otáčky od 3000 až k 1000 díky za radu(y) jo a ještě jednou felicia 1,6 rv"96 :(

26.11.10, 17:59
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
nic si z toho nedělej vyděl jsem vučené elektrikáře co způsobili totální destrukci auta baterka se dá dobít na veké napětí a doblázní řídící jednotku tak připoj na vag a napiš pamět závad motoru a jiných řj co tam máš, příště až nabiješ baterku nech ji do rána stát a změř zda vyhlovuje miloš :wink:

26.11.10, 20:59

Příspěvek 
diky miloši musim hlavne koupit novou baterii je tam jeste origo -) pripojim to na vag a dam vedet co a jak . jinak da se bez napojeni na vag nejako resetovat ridici jednotka ? potrebuju jezdit a cas na mechanika budu mit az za tyden ,nejakou nouzovku bych potreboval. jeste jednou diky

26.11.10, 21:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
bohužel diagnostika je rosáhlá musíš někde začít třeba u vag,

s výměnou bateri se mohla stát závada i nesousící s výměnou, já dnes vyměnil svíčky a praskla hadička v nádrži a palivo ztratilo tlak, prostě se musí změřit akční šleny aby auto fachčilo miloš

26.11.10, 22:02

Příspěvek 
v první řadě ohřej motor na víc jak 80 stupňů vypni ho odpoj mínus z baterky na chvíli (stačí deset vteřin) připoj zapni klíček počkej tak 10-15 vteřin a pak ten klíček vypni minimálně na 30 vteřin, tím provedeš načtení hodnot klapky, 1,6ka to umí takto bez VAGu, já jsem teď prohazoval dvě klapky který teda ani jedna nejde ale pokaždé když jsem odpojil baterku a prohodil klapku zapojil baterku zapnul klíček tak ihned sama začla načítat (vzhledem k její nefunkčnosti to nedokončila a psala chybu Základní nastavení nebylo provedeno) potom jsem dal funkční opět připojil baterku zapnul klíček a sama bez diagnostiky okamžitě načetla veškeré polohy a paměť chyb byla bez závad takže to zkus nejdřív bez diagnostiky

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.11.10, 23:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]