Autor |
Zpráva |
spartra
|
no bodejt taková redukce a z každý strany pérko, je švvanda když ti spadne dolu, tak 2-3 hodky někdy jen 5 minut
si nejdřív zkontroluj to
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
15.4.07, 06:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
JO převodka bude dneska venku tak tam kouknu přes ten spojkový váleček a uvidíme co se tam stalo...nechci ji rozdělávát úplně ale když jo tak se asi picnu....ale na druhoz stranu ji můžu přetěsnit když z ní kape....
|
15.4.07, 10:13 |
|
|
Kristensen
|
No ale jestli ti jen tohle vypadlo tak se to dá v poho udělat na autě já bych to viděl jako zbytečný vytahovat ven pokud to bude jen vypadlý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.4.07, 11:09 |
|
|
Dawid130
|
Jo a kudy se tam mám dostat....je tam špatný přístup....
|
15.4.07, 11:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hale v pohode, das si aspon novy manzety na poloosy, pretesnis a budes mit od prevodovky klid na par let
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.4.07, 12:03 |
|
|
Šemik
|
No, ale pokud bude dávat nové manžety, co teď koupí v mototechně, bude mít klid tak na 3/4 až 1 rok...
Kachnis by mohl vyprávět, že
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.4.07, 14:55 |
|
|
Kristensen
|
škoda 105 na 120 píše: Jo a kudy se tam mám dostat....je tam špatný přístup....
Ty máš auto na plyn? Pokud ne tak stačí odklopit sedačky, oddělat ten prostřední dekl nad převodovkou a oddělat 4 matičky ze spojkovýho válečku co je na převodovce a je to, tam už krásně vidíš na tu hřídel
|
15.4.07, 15:45 |
|
|
spartra
|
i s lpg není problém, povlíš dvě 13 matičky trochu šoupneš bombu a stačí to
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
15.4.07, 15:59 |
|
|
Martin
|
Přesně tak, s plynem se zdržíš max. 5 minut. Odšroubuješ osmičky matky (klíč 13), vytáhneš pásky a nádrž na levé straně (pravé auta) okulíš na sebe dopředu tak, abys nešponoval na pravý straně hadice.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
15.4.07, 18:57 |
|
|
Dawid130
|
teď už je to ve stavu že je lepší vytáhnout převodovku.....už jenom lanko tachometru a je venku.....chci ji celou umýt a p dotáhnout...
|
16.4.07, 07:12 |
|
|
Dawid130
|
Tak a je to....sice není to ještě složené, ale jak jsem převodovku otočil vzhuru nohama tak mi ten mezikus vypadl....takže jsem ho tam dal, pěkně zajistil a převodovka už je na autě, jenom hodit motor složit všechno připojit a můžu zase jezdit jezdit do aleluja....ale ten malý bebech mě naštval....Doufám že to bude jezdit skvěle....mám i novou spojku čili lamelu s přitlačakem (730,-) tak jsem na to zvědavý....jestli se tam zase něco vysere tak to hodim na šrot. (to ne to bych svému autíčku neudělal...mám ho rád)
|
18.4.07, 07:13 |
|
|
Kristensen
|
škoda 105 na 120 píše: Tak a je to....sice není to ještě složené, ale jak jsem převodovku otočil vzhuru nohama tak mi ten mezikus vypadl....takže jsem ho tam dal, pěkně zajistil a převodovka už je na autě, jenom hodit motor složit všechno připojit a můžu zase jezdit jezdit do aleluja....ale ten malý bebech mě naštval....Doufám že to bude jezdit skvěle....mám i novou spojku čili lamelu s přitlačakem (730,-) tak jsem na to zvědavý....jestli se tam zase něco vysere tak to hodim na šrot. (to ne to bych svému autíčku neudělal...mám ho rád)
Myslíš hodit auto na přetavení?
|
18.4.07, 11:10 |
|
|
Dawid130
|
Jj nechám si udělat klíčenku
|
18.4.07, 13:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škoda 105 na 120 píše: Tak a je to....sice není to ještě složené, ale jak jsem převodovku otočil vzhuru nohama tak mi ten mezikus vypadl....takže jsem ho tam dal, pěkně zajistil a převodovka už je na autě, jenom hodit motor složit všechno připojit a můžu zase jezdit jezdit do aleluja....ale ten malý bebech mě naštval....Doufám že to bude jezdit skvěle....mám i novou spojku čili lamelu s přitlačakem (730,-) tak jsem na to zvědavý....jestli se tam zase něco vysere tak to hodim na šrot. (to ne to bych svému autíčku neudělal...mám ho rád)
kup i ložisko
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.4.07, 20:35 |
|
|
Dawid130
|
Tak motor už je nahozený dneska mám v plánu ho zprovoznit a doufám že pofrčí....
|
24.4.07, 14:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|