Stmievac interieroveho osvetlenia
Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: Stmievac interieroveho osvetlenia
ten starší typ DO je CL-301SL a já výstup pro otvírání kufru použil k přepínání světelného relé z vozu trabant jenž mi slouží jako imobilizér.co se týče bateríí si ani nepamatuju kdy sem je měnil.mam s jablotronem pouze kladné skušenosti
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
15.12.10, 22:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já mám napsanou klíčenku RC-11, ale mám jinou než je na obrázku. Takovou malou obdélnikovou se čtyřmi kulatými tlačítky. Jsou funkční jen dvě, jedno jaké. Buď A a B, nebo 1 a 2, myslím. Záleží na programu, jak si ho nastavíte. Nebo při té funkci na kufr mám napsáno, že se zamyká i odemyká jedním tlačítkem a druhým se otevírá kufr, to se mi nelíbí. Tak jsem to měl u starého systému Scarico, který mi pak odešel a nahradil jsem ho dím Jablotronem. Stálo to docela dost, tak je škoda, že jsou funkční jen dvě tlačítka. Buď mohly být funkční všechny 4, nebo menší klíčenka jen se 2. Ale taky mám s Jablotronem jen samé dobré zkušenosti. Baterku jsem už jednou měnil, ale po asi 2,5 roku každodenního používání, což je hezké. Né jak u těch centrálu od žlutých, kde odejde baterka za půl roku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.12.10, 19:27 |
|
|
p.s.
|
neměl by bejt problém sehnat ty dvoutlačítkovy ovladače RC-11 a naprogramovat si je na své DO.musej to bejt ty se zelenou LED diodou
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
16.12.10, 20:42 |
|
|
varok
|
Aha, tak já mám asi jiný typ, ale v papírech napsáno RC-11. Ještě to zkouknu. Mám se čtyřmi kulatými světle šedými tlačítky, černá klíčenka obdélníkového tvaru. LED dioda je uprostřed červená.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.12.10, 20:59 |
|
|
p.s.
|
|
16.12.10, 21:12 |
|
|
varok
|
Tak já se spletl a mám napsáno RC-40. Na těch stránkách mají sice systémy CL-305 click pořád, ale už tam mají jiné klíčenky. Já mám tuhle: http://www.jablotron.cz/upload/download/mge51003.pdfSystém mám asi už tři roky a koupil jsem ho v GMElectronic.
|
17.12.10, 12:44 |
|
|
|