ŠKODA felícia-problém s elektrikou-vyhřívání zd. okna,stěrač
Ahoj všem,
Mám problém s elektrikou- vyhřívání zd. okna,stěrač..O co jde, teklo mi do vozu-přetěsnil jsem to(listopad 2010) poté uhodily letošní mrazy a já zjistil že mi nechce najednou zhasnout kontrolka ohřevu zadního okna.Přitom okno nevyhřívá,-- ohřívá jen při poodevřených jakýhkoli dveří(?!)..zároveň jde ohřev pak i zhasnout( i kontrolka se vypne, zapne ale jakmile zavřu dveře..)--Tak je to i se zad. stěračem- také lump funguje jen takto.
..Ale pokud otevřu dveře setřu okno tak zase zhasnou koncové světla..Prostě blázinec 1 stupně....Je mi jasné že je to asi tím že vlhkost pronikala nejen do interiéru vozu, ale i do pojistkové skříně..Prosím poraďte- jak si zkusit sám pomoct..
Díky moc
Martin Most
----OMLOUVÁM SE A DOPISUJI..JDE O VŮZ ŠKODA FELÍCIA...a ano teklo do pojistkové skříně..ale i pátými dveřmi..
***********************************************************************************************************
Ahoj chlapi...
Sluší se napsat výsledek...Co bylo tím probl.který zlobil......
Tak dnes se konečně oteplilo a já jsem se do toho problému, na který jsem od vás žádal a dostal radu, pustil...( v zimě se mi nechtělo..
) Tak zaoxidovaná kostra, ani zaox.pojist.skříň to skutečně nebyla.(ale přesto očištění a prostríkání kontaktú proběhlo-to nikdy neškodí.) .Avšak,Byly to opravdu přerušené dráty mezi kastlí a pátými dveřmi jak radil Miloš..Děkuji za radu a tím pádem pomoc..
Oba jsem spojil maličkými čokoládami, zatlačil do dveří a celé to zaizoloval pružnou el.páskou..Později si dám práci a vyměním to za novou gumovou origoš krk který tam patří..
Ještě jednou děkuji, jste pašáci všichni a moc , moc, děkuji za ty rady...
Martin Kukan