benga a nové metody práce
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
benga a nové metody práce
dávejte si pozor na hodonínsku benga měří rychlost ale nevybírají na místě, předvolávají, nemáš šanci je vidět, bílá fábka a modrá kokta, http://www.youtube.com/watch?v=x6I6vYie_vIzašijou se za bilbord nebo do trávy a jen fotí, nedávno vyfotili moji starou s bleskem, nyní mě jel jsem 85 na sedumdesátce, jsem jel na otočku a předtím byl čistý vzduch milloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 29.12.10, 08:16, celkově upraveno 1
|
27.12.10, 09:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: bčnga a nové metody práce
Pokud nestaví hned, tak si sežeň nějakou masku, třeba prasete, to je jedno, policie má důkazní povinnost, takže pokud nebude schopná dokázat, že jsi řídil ty, jde přestupek k ledu...(ale nesmíš se sám prásknout )
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.12.10, 11:42 |
|
|
varok
|
A když tě náhodou vyfotí za volantem, tak jsi v pr...i.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.12.10, 12:00 |
|
|
john simple
|
slovacek.milos píše: dávejte si pozor na hodonínsku benga měří rychlost ale nevybírají na místě, předvolávají, nemáš šanci je vidět, bílá fábka a modrá kokta, http://www.youtube.com/watch?v=x6I6vYie_vIzašijou se za bilbord nebo do trávy a jen fotí, nedávno vyfotili moji starou s bleskem, nyní mě jel jsem 85 na sedumdesátce, jsem jel na otočku a předtím byl čistý vzduch milloš no když tě předvolají, řekni, že chceš tu fotku 3krát, hladkou a ve formátu 9 x 13 cm
|
27.12.10, 12:12 |
|
|
CROWACK
|
varok píše: A když tě náhodou vyfotí za volantem, tak jsi v pr...i. A jak jinak to asi dělaj? Fotí fotí, ale když za volantem vyfotí masku prasete, jak dokážou žes to byl pod maskou ty? Nebo snad dají pokutu praseti?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.12.10, 12:52 |
|
|
kwiko
|
To by dostal pokutu, ze jazdi ako prasa Robi sa to tak v Nemecku ci Britanii, ale unas? Zeby ste si zase zmenili zakony?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
27.12.10, 13:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: Pokud nestaví hned, tak si sežeň nějakou masku, třeba prasete, to je jedno, policie má důkazní povinnost, takže pokud nebude schopná dokázat, že jsi řídil ty, jde přestupek k ledu...(ale nesmíš se sám prásknout ) proto nosim sluneční brejle i když nesvítí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.12.10, 18:24 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
john simple píše: no když tě předvolají, řekni, že chceš tu fotku 3krát, hladkou a ve formátu 9 x 13 cm za ty prachy by ti měli vyhovět
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.12.10, 18:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jenze jako majitel auta bys mel vedet, kdo ti s autem jezdi..a pokud v aute vyfoti prase, daj ti jeste pokutu ze jsi auto vedomne pujcil zvireti bez opravneni k rizeni motorovych vozidel..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.12.10, 17:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: benga a nové metody práce
nebo samostvívací svařovací kuklu, ta by ksicht taky pořešila, a kdo ti jezdí s autem vědět nemusíš, přestupce je jen fyzická osoba která přestupek spáchala, a zamčením auta ti končí povinosti řidiče a jsi jen účstník silničního provozu, co se týče fotky tak tu ti benga ukážou v PC krásnou vyfotí tě jak ježiška, já tam byl cca před rokem naštěstí fotka zezadu miloš
|
29.12.10, 08:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ty ridis otocenej zadama k celnimu sklu?neboli to?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
29.12.10, 09:25 |
|
|
john simple
|
|
29.12.10, 10:37 |
|
|
varok
|
Oni cajti stejně myslím fotí hlavně SPZky ne? Fotku řidiče jsem viděl jen párkrát a to je stejně asi ještě náhoda.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.1.11, 14:59 |
|
|
CrazyMan
|
když vyfotí SPZ tak osoba blízká a fertig
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
1.1.11, 15:05 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok píše: Oni cajti stejně myslím fotí hlavně SPZky ne? Fotku řidiče jsem viděl jen párkrát a to je stejně asi ještě náhoda. me kdyz policajti chytili tak mi ukazovali peknou fotku jak auta tak meho ksychtu - ja bych to proste neukecal i kdyby me nezastavily a poslali mi oznameni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
1.1.11, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|