|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Nevrací se brzdový pedál Felicie
| Autor |
Zpráva |
|
Jad
Registrován: 28.11.06, 17:52 Příspěvky: 188 Bydliště: Č. Budějovice
|
 Nevrací se brzdový pedál Felicie
Zdravím, měl bych dotaz, jestli se už někdy někomu něco podobného stalo a co by mohlo být příčinou: Felicie 1.3 BMM, když zmáčknu spojku a zároveň brzdu, brzdový pedál se nevrátí a brzdí to pořád (dokud spojku nepovolím a pedál nohou nevrátím). Pokud se brzdí, když není sešláplý spojkový pedál (vyřazeno na neutrál), je vše bez problémů. A navíc se to děje pouze v případě, pokud mám puštěné topení tak, aby foukal teplý vzduch na nohy. Jinak opět vše v pořádku. Pedály jsem rozebral, promazal a dělá to pořád. Tak už nevím... Co tam může být dalšího, že se to teplem roztáhne a pak vadí chodu pedálů?
|
| 5.1.11, 14:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
 Re: Nevrací se brzdový pedál Felicie
To vypadá na defcato už klasickou závadu Felicií... a sice vadný plastový čep/pouzdro brzdových pedálů. Podívej se sem... viewtopic.php?f=7&t=5446 (na druhé straně jsou i fotky)
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 5.1.11, 15:00 |
|
 |
|
Jad
Registrován: 28.11.06, 17:52 Příspěvky: 188 Bydliště: Č. Budějovice
|
To bude asi ono, díky! Jdu šmirglovat 
|
| 5.1.11, 15:16 |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
Vypadá to že ano, už jsem o tom několikrát četl jak tady tak i na virtu. Jinak to pouzdro stojí pár korun (cca 20 Kč originál). I když kdo ví možná bude nakonec i lepší vzít šmirglem to původní.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 5.1.11, 15:17 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|