Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 19:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 felicia mpi asi benzínové čerpadlo 
Autor Zpráva

Příspěvek felicia mpi asi benzínové čerpadlo
Zdravím,
mám takový problem, že když startuji auto , ráno po stání celou noc v garáži, tak mi když nastartuje začne hučet asi 4 sec. je to něco jako by se něco dřelo nebo hluboký pískot, ale když nastartuju v práci odpoledne stojí asi 8 h na venku tak nic. Všechno nasvědčuje tomu, že to dělá čerpadlo u nádrže, co vy na to? Jestli jo tak kolik asi stojí a jestli výměnu zvládnu sám, umím taho dost ale nejsem automechanik. Díky moc.

15.10.08, 16:33
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
asi jo ale piští ti drážkový řemen na alternátor miloš

15.10.08, 18:51

Příspěvek 
řemen to není to vim, mužeš mi poradit co s tím čerpadlem, jak na to, dík.

15.10.08, 19:32

Příspěvek 
Čerpadlo by ti hučelo furt a při pohledu na jeho cenu zjistíž, že ti to hučení jaksi vůbec nevadí.

15.10.08, 19:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
Čerpadlo u nádrže hučí (teda spíše bzučí) ještě před nastartováním. Neznám jeho konstrukci, ale nemyslím, že by i při poruše dokázalo hučet tak silně, že by přeřvalo motor...

15.10.08, 19:44

Příspěvek 
No a když to dělá te zvuk už jak zapnu zapalování, tak se tankuje palivové čerpadlo v nádrží a t je ono nedělá to vždy jen ráno a po to první natlakování benzínu, co vy na to?

15.10.08, 19:48

Příspěvek 
Řikám, podívej se na cenu novýho a přejde tě to.

15.10.08, 19:54

Příspěvek 
Díval jsem se dá se sehnat jen takový motorek jestli to bude stačit za 800 a jestli to nebude stačit tak starší ale funkční za 1200, pak originál i s plovákem a tím vším za 6000- to asi nechci, jinak to se řekne přejde chuť, to mám ale čekat až se to zadře neodjedu vůbec, pro nic zanic to nehučí jako by se to každou chvilku mělo rozpadnout.

15.10.08, 19:59

Příspěvek 
No když to vyměníš za to za 800,- tak ti odejde dřív to nový, je to zmetek z číny. To už radši z vrakáče originál.

15.10.08, 20:04

Příspěvek 
tak a ted mi řekněte jak na to

15.10.08, 20:56

Příspěvek 
Ladisco píše:
tak a ted mi řekněte jak na to

zesil si rádio než nastartuješ a pak startuj....nejlevnější oprava, jestli to jezdí a chytá, tak se na to vykašli :wink:

15.10.08, 21:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Ladisco píšeš,že při startu v garáži je slyšet divný zvuk a při startu po práci né.Nebude to náhodou tím prostředím? Hledej ten zvuk jinde.čerpadlo by dávalo zvuk už před startem.čus

15.10.08, 22:22

Příspěvek 
palivove cerpadlo to asi nebude. Ono sa zapne na par sekund pri otoceni klucikom aby natlakovalo system a potom bezi po cely cas ako mas pusteny motor.

Skorej to bude nieco ako ventilator vetraku kurenia, vodna pompa, alternator, drazkovy remen (nepravdepodobne, ale mozes to vylucit ked pridrzis mydlo na stranach remena pri beziacom motore - bacha na uraz). :wink:

15.10.08, 22:54

Příspěvek Re: felicia mpi asi benzínové čerpadlo
trosku ozivim vlakno ale u mna je to trochu ine :
isiel som kamosa odviest po auto k mechanikovi, vypnem motor... vybavili sme veci, idem startovat cvaklo rele, pritom sa vobec nepocul cerpadlo co mi bolo veelmi divne, startujem motor nabehol na 1-2s a zdoochol. este raz odocim klucom do polohy I cerpadlo je uplne ticho rele cvaklo :cry:
nic ma ine nanapadlo kedze rele cvaka cize asi by malo byt OK dam dole sedacky ovorim dekel cerpadla, vyberem konektor von, vlozim spat na paticu a hele :roll: cerpadlo uz toci a veselo to naskocilo :lol: . som zvedavy dokedy.. :?:
moze to byt ze cerpadlo mi dava naveky z bohom?? taktiez rano po noci cca -4st.C mi natahuje benzin 8s... nie je to pridlho?
dikes

6.1.11, 12:19
rejpal

Příspěvek Re: felicia mpi asi benzínové čerpadlo
Tak u mě už taky, před ranním startováním už se mi občas ozývá čerpadlo, ale ne zezadu, zvuk jde spíše zepředu, přesně jak napsal Ladisco, hluboký pískot až hučení. :shock: Čím to může být?

6.1.11, 12:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další