Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
zadní blatníky favorit
zdravím, rozhodl jsem se že na jaře vyvařím své auto a chtěl bych to vzít konečně pečlivě a došel jsem k tomu že asi vyměním a ošetřím pořádně i zadní blatníky viz zde: http://www.obautodily.cz/s_fav_zadni_bl ... _ls-301026jen sem se chtěl zeptat jestli to někdo vyvařoval tak celé nebo ne a jestli je to moc pracné ... díky za odpověď
|
7.1.11, 15:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27236 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: zadní blatníky favorit
snažší než měnit samotný lemy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.1.11, 18:09 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ok, takže žádné komplikace s tím nejsou jo ?
|
7.1.11, 18:33 |
|
|
CrazyMan
|
komplikací může bejt fůra... blbej výlisek začínaje a propálenýma dírama konče
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
8.1.11, 01:48 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
aha no propálených děr se nebojím už sem si na to koupil pořádný stroj který mě snad nezklame možná mám jen obavy z toho že starý blatník dobře odřežu a nový tam správně a na rovno naboduju
|
8.1.11, 06:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27236 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
odvrtávej bodový sváry, nic řezat nemusíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.1.11, 09:33 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
a jóóó to ně nenapadlo díky za tip
|
8.1.11, 11:26 |
|
|
varok
|
Na tohle se taky chystám, ale až budou penízky a bude lepší počasí. Spojím to rovnou s výměnou prahů. Měnil jsem totiž lemy a zprznil jsem to. Koupím ty celé postranice ve Vítkovicích, kde berou díly z Autodemontu. Jeden stojí okolo 1500,- kč ale ta robota je pro vraha. Na druhou stranu to bude asi pěknější. Dám COčko dohromady a pomalu začnu shánět ty zadní postranice.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.1.11, 17:58 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
vidím že máš stejné plány jako já ...
|
9.1.11, 18:14 |
|
|
CrazyMan
|
varok píše: Na tohle se taky chystám, ale až budou penízky a bude lepší počasí. Spojím to rovnou s výměnou prahů. Měnil jsem totiž lemy a zprznil jsem to. Koupím ty celé postranice ve Vítkovicích, kde berou díly z Autodemontu. Jeden stojí okolo 1500,- kč ale ta robota je pro vraha. Na druhou stranu to bude asi pěknější. Dám COčko dohromady a pomalu začnu shánět ty zadní postranice. jak pro vraha??? odvrtám oddělím napasuju vyvrtám nové dírky na průvar a zavařím.... takže úplně luxus práce.... hroznej voser je měnit lemy na kombu... dlouhá rovná plocha kde se to všelijak kroutí
|
9.1.11, 20:04 |
|
|
Ondras83
|
auto po laku a už by do toho zase řezal....ser na to a nech to, až to bude hnit tak, že to bude vidět...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.1.11, 22:16 |
|
|
varok
|
CrazyMan: já myslel tou prací pro vraha to spasování. Musí se hlídat přední spára(mezi celým sloupkem a zadními bočními dveřmi odshora až dolů) a vzadu mezi sloupkem a 5.dveřmi. Jinak na průvary je podle mě lepší vařit, než něco napojovat uprostřed dílu. Průvary obrousíš, a jsou schované většinou pod těsněním.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.1.11, 12:21 |
|
|
CrazyMan
|
no mě to neříkej... tohleto děláme v servisu pořád...
|
10.1.11, 16:27 |
|
|
varok
|
Však jo, ale ty jsi origo karosář, ne? Já to psal spíše pro hardba apod. Jestli je to tedy zajímá.
|
11.1.11, 15:08 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
|
11.1.11, 16:15 |
|
|