Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 21:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 BMM zle spalovanie 
Autor Zpráva

Příspěvek BMM zle spalovanie
Nazdar, mam uz dlhsi cas problem ze napr. pri parkovani ide z vyfuku smrad ako keby auto zle spalovalo citit benzin, motoricky som ziaden problem nezaznamenal , volnobeh normal, necuka, pri pridani ide do otacok , nedymi na cierno, sviecky v pohode,spotreba neviem. Skusal som vymenit lambdu(mal som jednu doma) ale bez vysledku. Neviem uz co mam skontrolovat este ma napadol ze vstrekovac ale neviem ako sa to kontroluje. Dik za rady.

11.1.11, 20:58
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: BMM zle spalovanie
napoj na vag a zkontroluj chyby co to vyhodi, jestli nejake vyhodi... olej to zere? do jakou barvu maji svicky?

11.1.11, 21:25

Tak parkuj popředu, jestli kromě divnýho smradu neregistruješ nic jinýho tak jezdi, jediný co ti chybí tak je ta spotřeba tak si ji pohlídej a pokud se ti bude i ta zdát dobrá tak to neřeš.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

11.1.11, 21:33

No v lete ked som maval otvorene okno tak to bolo dost citit hlavne pri tom cuvani a kamarat ma na to upozornoval ked isiel za mnou autom, olej to zere v norme , sviecky niesu vyrazne cierne, spotrebu musim zmerat to fakt neviem.

11.1.11, 22:04

pokud se opravdu nic jinýho neděje tak pohlídej tu spotřebu, jak je to auto staré? jezdí v létě v zimě? stojí na venku? Tam by se dalo předpokládat třeba i špatný potrubí a vzhledem k tomu že vede nad výfukem tak může tam být skulinka která může vytvářet mlhu přímo na výfuk jestli to je štiplavej smrad kterej se nijak viditelně neprojevuje spíš jen tím smradem tak se dá předpokládat odpařující se benzím ale zatím jsem se s tím setkal jen jednou.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

11.1.11, 22:21

1993, auto jazdi stale v lete aj v zime, ten smrad pripomina stare rozstelovane karburatorove embečky, skusim este premerat labbdu alebo to dat niekomu na diagnostiku ak by to malo vysoku spotrebu na co pozret?

11.1.11, 23:03

Čumni pod auto, hladaj dieru vo vyfuku vpredu, napr spoj pri zvodoch-1.diel. to to potom citit v kabine cez kurenie.
Benzin ti moze tiect aj zozadu okolo nadrze, filtra, jak spomina Kristensen.
Ale riesil som uz, ze druhovyrobny vyfuk obcas narazal do ruriek pod lavou zadnou sedackou, az spravil dierku a bol fontanka :wink:

Inak, co tak Katalizator po smrti? 8)

11.1.11, 23:30

Dik za rady zacnem spotrebou a potom sa uvidi....... :roll:

12.1.11, 13:06
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]