|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
cmelak008
|
Re: Přechlastná Felicie
Ahoj, udelal jsem to same a felda zatim taky nevykazuje zadne problemy. To ze pri zniceni cidla muze dojit k takovym brikulim (-49.5 st.C v jednotce), to byla pro me opravdu fatalni informace, snazil jsem se to vygooglit a bez sance. Takze bych rad velmi podekoval Milosovi, protoze bez nej bych se v tom sral jeste nakej patek. Zdravi Honza
|
13.1.11, 17:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
xXxTRA
|
Re: Přechlastná Felicie
no jsem rad ze jste vyresili zavady, jinak taky se pridam, mam dojem ze mam vyssi spotrebu nez je normal prumer, taky kdyz na to dupnu tak je motor priduseny, potreboval bych nekoho s vagem a redukci na facko (felda rok vyroby 94, diagnostickou zasuvku mam za nadobou s uhlim) co by mi vytahl chyby, hodnoty lamdy a cidla teploty, at se mam od ceho odpichnout
plyn jede normalne, spotreba taky dobra, na 30l najedu tak 300km takze na to pocasi to je 10/100 spotreba, ale je to obycejny podtlak
_________________ Felicia 1.?
|
13.1.11, 19:58 |
|
|
|