Ahoj, nevím jestli jsem přesně trefil téma. Jedná se o ne zcela škodovácký problém. V Praze mi bohužel dneškem zkončila možnost hrabat se v autech pod střechou a tak sháním někoho v Praze, ochotného, třeba o víkendech, za nějaký poplatek, mě pustit do garáže. Právě se mi sešlo pár servisních/úpravných intervalů na obou autech a potřebuju to v příštích týdnech řešit. Uvítal bych i dlouhodobější spolupráci. Pokud je muj příspěvek mimo správné vlákno, tak se omlouvám.
_________________ Toyota Supra Turbo 488HP / 596NM
Škoda Felicia / kreš kár
22.1.11, 13:40
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
22.1.11, 14:03
Jenda P.
Re: Garáž
Jo, jako na rychlovky to není zlý.
Nikdo v Praze s garáží kde děláte svuj "závoďák" ?
_________________ Toyota Supra Turbo 488HP / 596NM
Škoda Felicia / kreš kár
25.1.11, 06:45
john simple
nouzově se to dá řešit v podzemních garážích hypermarketů, někteří by tady mohli vyprávět
25.1.11, 07:21
CrazyMan
já měl v podzemních garážích Intersparu zhozené komplet zadní brzdy na Mazdě 323
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
25.1.11, 14:20
21lucas
Ignorant pravidel
ja jenom sundal svetlo a uz me z garazi u supermarketu ostraha vyhazovala a pritom to bylo skoro nove auto co takhle kdyby tam nekdo kuchal skodovku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
25.1.11, 18:49
darklord
Mna doteraz nikto nevyhadzoval Skorej byva problem najst tam vzadu miesto kde je volno a nikto nic nespravuje Parkrat sme uz aj menili vercajk s ostatnymi 'mechanikmi' servisu Tesco KrPole
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků