hodil by mi nekdo obrazek jak zapojit palivoměr a plovák Š120? Na plovaku jsou tri draty, zadne oznaceni. Dekuji
23.4.07, 15:50
Reklama
Reklama
Drak
Na palivoměru sou tři barevný tečky a k nim adekvátně přijdou dráty v té barvě, je tam tuším modrá, žlutá a černá.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
23.4.07, 17:34
chavier
ja to mam uplne z auta vyndane a nevim jak to pripojit....
plovak: modry, zluty, cerny
palivomer:zluty,cerny, modry, cerveny
spojit to do barev a cerveny na plus a modry kostra?
help
25.4.07, 14:01
Kristensen
chavier píše:
ja to mam uplne z auta vyndane a nevim jak to pripojit.... plovak: modry, zluty, cerny palivomer:zluty,cerny, modry, cerveny
spojit to do barev a cerveny na plus a modry kostra?
help
no tak na plováku černej uprostřed, žlutá pravej konektor, modrá levej, (levej konektor je blíž k díře na šroubek která dělá kostru) a budík tam jsou zezadu na něm barvy a červenej je osvětlení budíku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
25.4.07, 14:17
Šemik
Barvy na plováku souhlasí s barvami na budíku - modrá černá žlutá a na budíku to spojíš se stejnými barvami červený vývod na budíku dáš na + od 2. pojistky. Osvětlení budíku je zvlášť žárovičkou v objímce, k níž vedou 2 dráty - modrý minus a bílý plus
pochopils
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
25.4.07, 16:41
Drak
Tak jak píše šemik, ale navíc plovák má v jedné z 5 děr pro šrouby kovovej povrch a ten se eště musí ukostřit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 75 návštevníků