Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 21:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 felicia 1,3 Mpi 40kw r.v. 98 vypina mi motor pocas jazdy 
Autor Zpráva

Příspěvek felicia 1,3 Mpi 40kw r.v. 98 vypina mi motor pocas jazdy
Zdravim Vas mam problem,potreboval by som poradit.Vypina mi motor na felicii 1.3 MPi 40kW pocas jazdy.Prvy krat mi to spravi zhruba po 40-50km,potom musim pockat nejakych 5-10min.a auto mi potom nastartuje a prejdem zhruba 7-10km a znova vypne motor a tak sa to opakuje 2-3krat.Diagnostika neukazuje ziadnu chybu.Menil som Hallov snimac otacok,palivovy filter,skrtiacu klapku,sviecky,zapalovaciu listu,vstrekovace paliva,snimac tlaku vzduchu.Po kazdej vymene som auto odskusal a stale ta ista chyba,vypinalo mi motor.Diagnostika ziadna,bez zavad.Palivove cerpadlo je dobre aj relé.Ak by vedel niekto poradit v com je chyba,budem vdacny za pomoc a aj za kazdu radu. :cry:

24.1.11, 18:23
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: felicia 1,3 Mpi 40kw r.v. 98 vypina mi motor pocas jazdy
mno ja bych sazel na palivove cerpadlo..bezny problem u feldy....chcipne...a po 10 minutach jde natocit a po chvyly zase chcipne....zalezi v jakem rozsahu je pridrene.....zkus jine cerpadlo....muze tlacit ale musi mit urcitej tlak....takze to ze bzuci neznamena ze jede podle mne teda..treba poradi nekdo jinej...

24.1.11, 18:51
Profil ICQ

Palivove cerpadlo som mal vybrate,sitka boli ciste a dal som ho skontrolovat aj kamaratovi,co ma sukromnu dielnu a povedal,ze palivove cerpadlo je dobre,ale nemoze prist na chybu preco mi to vypina.
Moze to byt aj novym vyfukom koncovym,ktory som menil?

24.1.11, 20:25

vyfukek urcite ne......to tezko....ja mam takovou zkusenost s cerpadlem...motorek se casem unavy..a po chvylce provozu se zastavi.....proste musi poradne tlacit...jinak nevim co by to mohlo byt ....mozna ten snimac otacek...ale ten jsi myslim taky uz menil....tak nevim,,mam taky mpi50kw...ale tohle se mi este nestalo...

24.1.11, 21:47
Profil ICQ

Jeden pan u nas v dedine mal tiez takyto problem s feldou,vymenil Hallov snimac otacok a robilo mu to dalej.Bol ho reklamovat a vymenili mu ho za druhy a auto mu funguje.Takze ten novy bol vadny.Tak skusim vymenit Hallov snimac otacok za dalsi a uvidime,ci auto bude fungovat.

24.1.11, 21:58

taky jsem uz nekde slysel ze novy byl vadny ..tusim ze straline :D

25.1.11, 06:07
Profil ICQ
Mistr mechanik

tuto závadu umí způsobit imobilizer, snímač otáček a čerpadlo,

začni u čerpadla, vythovat čerpadlo a čumět na sítka k ničemu nevede,

sdělej zadní sedačku na čerpadlo napíchni dva dráty a dej tam žárovku 15 W, jsou to ty dva krajní tlusté dráty, pak musíš dát T kus před vstřikovací lištu a hadičku s tlakoměrem si vyvedeš pod stěrač,
v momentě kdy to chcípen bude tlak 3 atm a žárovka bude svítit je čerpadlo OK jinak budeš pracovat pokus omyl

můj typ je čerpadlo nebo snímač otáček :wink: miloš

25.1.11, 07:09

imobilizer som vytiahol z auta palubovky aj kable som vyviedol pod palubovku ked som auto nastartoval z imobilizerom tak som vypol kable z neho a siel som to odskusat vypinalo mi motor stale ako som uz uviedol na zaciatku tak potom uz len cerpadlo alebo snimac otacok

25.1.11, 15:07

Zistil som,ze mi vypina prud do palivoveho cerpadla,relatka mam vymenene,co to moze sposobovat?

30.1.11, 13:49

skontroluj všetky kontakty imobilizéru, pod budíkmi by mala byť taká škatuľka kam ide konektor od RJ aj od toho krúžku na spínačke, možno máš niekde iba vadný spoj...

30.1.11, 18:02

Majstri dakujem Vam pekne za prispevky a hlavne Milosovi,ktory ma doviedol na spravnu cestu ako zistit chybu.Chyba bola v relé na palivove cerpadlo.Kedze rele obsahovalo okrem cievky kopec dalsich suciastok ako su odpory,tranzistory a diody,ktore sa prehrievalia tym padom mi vypinalo privod paliva.Relé som vymenil a auto funguje.Dakujem Vam S pozdravom Miroslav

31.1.11, 15:36
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]