Autor |
Zpráva |
ivane
|
Problem so spojkou
Zdravim potrebujem pomoc. Stalo sa mi to ze ked vytlacim spojku zacne nieco hucat(lozisko to nie je spojak a tanier ma asi rok) ked ju pustim prestane. Ked je rychlost zaradena je tich ,ked stlacim spojku hluk! Inak sa vsetko sprava ako ma ,zabera dobre auto ide len po vytlaceni spojky hluk,rezonancia. Vie mi niekto poradit stretol sa stym niekto???
|
2.2.11, 20:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Problem so spojkou
No, to ze ma lozisko rok neznamena ze nieje v prdeli. Nepises na akom aute sa ti to deje, ak mas motor vzadu tak by sa malo dat lozisko primazat, bud pomoze alebo motor von.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.2.11, 20:44 |
|
|
ivane
|
Je to škodovka a ma motor s favorita mokru 5-prevodovku a lozisko zadrete nie je isto.. Mysliš ze to lozisko moze rezonovat??? a inak raz sa mi to stalo a prestalo to a po pol roku je to tu zase
|
2.2.11, 20:47 |
|
|
darklord
|
Robi to v tychto mrazoch? Ak ano je to lozisko. Proste stuhne vazelina a kym sa motor s prevodovkou poriadne neprehreje tak to chrasti, mne to rapid robil tiez ked boli telpoty pod -12
|
2.2.11, 21:16 |
|
|
ivane
|
No to hej ze zima to moze robit ale aj ked sa motor zohreje tak to huci... a ked to prvy krat zacalo bolo leto takze zimu vylucujem ,a vtedy mi ktosi poradi vystriekat to WD-čkom a preslo ato ale teraz to nie a nie a spravil som stym cca200 km a stale je to to iste......... neviem.
|
2.2.11, 21:26 |
|
|
ivane
|
Ludia porozmyslajte a skuste pomoct
|
2.2.11, 21:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jo motor z favorita. Aha a dal tam ten expert co provadel upravu lozisko do klikovky noveho motoru?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.2.11, 22:01 |
|
|
ivane
|
Ake ložisko???? motor po GO..... spojka chujova asi....
|
2.2.11, 22:13 |
|
|
darklord
|
|
3.2.11, 05:43 |
|
|
ivane
|
Viete ce kaslite na to lebo toto to je moc ....
|
3.2.11, 10:41 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co tim myslis? Jedno lozisko a auto vyhodis nebo co?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.2.11, 11:01 |
|
|
ivane
|
Akoze ako mam povedat ze lozisko to neroby. Ten zvuk co to vydava znie ako keby sa zuby o seba dreli ale nie jeto zubamy v prevodovke .... nieco je so spojkou.....
|
3.2.11, 11:12 |
|
|
Bukaj
|
Kluci, házíte tu hrách na stěnu, obávám se Ivane: když si nenecháš poradit, tak proč se ptáš? Kluci se ti tady snaží pomoci, vyjmenovali všechny možné příčiny, ale ty si furt meleš svou. Ložisko spojky, ložisko v klikovce, jetej přítlačák, nějakej bordel v prostoru spojky (spadlá pružinka např.). Víc možností není.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.2.11, 11:25 |
|
|
ivane
|
OK je mi jasne ze mi chcu pomoct ale ked odpovedaju na take veci ktore uz su nove alebo dobre co so aj napisal tak to trochu nastve.... bordel tam byt moze to je jasne ..... aj tak diki nieco skusim uvidim a ta strunka aj mna napadla...
akoze pani sorry ale uz mam stoho nervy....
|
3.2.11, 11:38 |
|
|
kwiko
|
To ze je nieco nove... neznamena ze sa nemoze pokazit Zial uz som vela veci rozoberal 2x za sebov Vybrat motor v skodovke snad az taky problem nieje... alebo je?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.2.11, 12:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|