gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
Re:
gokralik píše: A stejně bych očekával něco takového: Video
Nebudes mi verit ale presne tak isto sa tvarila hliadka PZ ked mi rozbili okienko (s foliou) na volve, ukradli prazdnu penazenky s kastliku s vodicakom Este mi chceli dat 30e pokutu ze si nedavam pozor na dokumenty....
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.2.11, 11:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
No snad neuhodí blesk dvakrát do stejného místa... kwiko: To ti věřím. Ono se asi nic jiného dělat nedá, když nejsou svědci ani kamery. Ten řidičák, to už by byla třešnička na dortu. Aspoň bys měl ponaučení, že se to tam nenechává. Okno už je vyměněné, střepů tam bylo jak nasraných... se ani nedivím, že kámoš už pět roků vytahuje střepy z topení po rozbitém čelním okně, když z takového malého trojúhelníčku je tolik bordelu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.2.11, 13:04 |
|
|
Hiro
|
Re: gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
jsou to hajzli, ale nejvíce nasere že se stím papláš a příjde nějaký bezmozek a udělá ti škodu
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
4.2.11, 13:08 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hiro: To jo, práce přicházající vniveč naštve. Ale taky asi ani nebude sranda sehnat ten trojúhelníček tónovaný, jak koukám na to foto.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
4.2.11, 13:12 |
|
|
gokralik
|
Hiro: Jo, je to hnus. No já už delší dobu uvažoval, že seženu záložní sadu tónovaných skel. Takže se začne obcházet vrakoviště a jak tam bude nějaký Silverline, Blackline apod. tak tam poběžím s klíčem desítkou a křížovým šroubovákem. Ještě mě napadá napsat na to okýnko "V případě vykradení rozbít prosím zde!". Ať mi zbytečně nelikviduje další... ale říkám si, že celkem machr. Trefit tak velkou cihlu do malého okýnka a nic jiného nepoškodit...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.2.11, 13:18 |
|
|
john simple
|
cihla byla u auta? když tam máš centrál, dodělej i alarm a pořádnou sirénu i do kabiny, nejlépe ke spínačce
|
4.2.11, 13:35 |
|
|
novomi
|
Nějakou cihlu na sedačce vidim .
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
4.2.11, 13:48 |
|
|
varok
|
Už jsem to někde psal, mě nedávno vykradli feldu. Vyřezali mi zadní sklo. Největší sranda je ta, že jsem stál zrovna před finančákem v havířově. Navíc jsem měl vyjímečně odemčené 5. dveře, tak měl zloděj volnou cestu. Ale nějaký debil ne, on musel zničit těsnění a nové přetěsnění mě stálo 700,- kč. Chtěli felinu ukrást, ale je tam imobilizér v klíčku, tak ukradli rádio asi za 100,- kč. Taky jsem policajty nevolal, škoda peněz za telefon. U fáčka mi rozervaly asi před rokem levé zadní dveře. Naštěstí nic nevykradli, jen škody opět nadělali. Policajti nafotili, asi půl roku mě posílali dopisi od cajtů a od soudu a bůh ví odkud a nic. Nakonec pachatele našli, ale měl trvalé bydliště na radnici, takže nějaký Homeles. Dodnes mi nikdo nedal ani korunu. Tyhle auta nikdo neřeší. Alarm by jsi musel mít s otřesovým čidlem, nic jiného ti nepomůže. Navíc u karbecu nepotřebuješ ani alarm aby ti z autem neodjeli. Tatík nám a pár známým kdysy dělal imobilizéry podomácku. jazýčkové relé, pár součástek a na klíčích magnet. Pak ti s tím nikdo neodjede. A není to vše jen o karviné, dnes se krade už všude.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.2.11, 13:03 |
|
|
gokralik
|
Kdyby mi vyřezali zadní sklo, tak poděkuju. Nebyl by z toho bordel, zašel bych pro gumu za 300kč a sklo za pět minut natáhl zpět. Imo kdysi auto mělo, pak jsem to vyhodil, byla strašná otrava to před každým startem zasouvat. Alarm je taky kravina. Stejně by mi to okýnko rozbili. Akorát s tím rozdílem, že by pak hned zdrhli.
|
5.2.11, 17:29 |
|
|
varok
|
Já si zasklít okno neumím, tak jsem to dával do skloservisu a vyměnili mi to za 700, materiál plus práce. Ty by jsi těm *cenzurováno* ještě poděkoval? Je sice pravda, že ti tam nadělali bordel, ale zase ti způsobili jakoby menší škodu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.2.11, 23:17 |
|
|
gokralik
|
ho**o menší škodu. Sice mi to sklo doveze Michal na sraz, ale jinak bych to sklíčko v zelené barvě hledal dlouho jak pes. Kdyby mi vyřezali zadní sklo a nepoškodili by ho, nemusel bych nic shánět.
|
5.2.11, 23:22 |
|
|
varok
|
To je pravda. Ty tonované skla jdou normálně sehnat nové, ale jsou drahé. Po vrakáčích apod. mají většinou jen ty obyčejné netonované ze starších typů, ale občas se vyskytnou i ty tonované.
|
6.2.11, 12:12 |
|
|
john simple
|
tak imobilizer do starších škodovek být nemusí, stačí tajný spínač atd. otřesový spínač . když máš kontakty na alarm na všechny dveře tak taky ne
|
6.2.11, 18:32 |
|
|
varok
|
John Simple. Tajný vypínač jde, ale není to tak luxusní Právě že do svého fáčka taky plánuji něco navíc. V takovém případě, jako se stalo tady Gokralíkovi, ti alarm bez otřesového čidla moc nepomůže. Dokonce se bojím, že když ti vlezou 5. dveřmi a ty by jsi měl alarm jen na boční dveře, tak ti alarm moc nepomůže.
|
7.2.11, 09:55 |
|
|
john simple
|
já nemám 5té dveře, ale jinak semozřejmě platí zabezpečit spínačem všechno , co se na autě otvírá, i kapoty. otřesový spínač už ma třeba Jablotron ve standartu, ne ? eventuelně dokoupit a zapojit. to už pak začne houkat i při otevření cihlou
|
7.2.11, 10:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|