Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 15:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Informace o servisních intervalech a prohlídkách 
Autor Zpráva

Příspěvek Informace o servisních intervalech a prohlídkách
Dobrý den, informace a údaje o servisních prohlídkách VW group. Jak se dělají co všechno se kontroluje, postup práce, intervaly u každých aut VW group. Rád bych za každé informace k tématu, nejlépe od mechaniků autorizovaných servisů, kteří mají dokumenty k těmto věcem byl bych moc rád za vše, mám vypracovat studii o servisních prohlídkách na přednášku do školy. Děkuji za každou informaci, dokument. Mail : patriz@email.cz

2.2.11, 01:21
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Informace o servisních intervalech a prohlídkách
ti sis vybral téma, se mrkni kolik jezdí typu aut a typů motorů v VW, ty mají rozdílně obsahy servisních prohlídek intervaly výměny rozvodů,

a chceš to zpracovat u každého auta,

předpokládám že se ti to povede v příštím desetiletí a pochybuju že tě bude nkto tak měsíc v kuse poslouchat :roll: miloš

2.2.11, 18:36

intervaly QG1, QG2 a QG0 ...sam si najdi, co to znamena

pak v Else jsou protokoly na servisni prohlidku a tam mas vsechno, co hledas....teda na skodovky, dalsi kramy neznam

2.2.11, 20:15
Profil ICQ

Díky, program Elsa nejspíš veřejně přístupný nebude ?

6.2.11, 18:41

Nieco sa da najst aj v Autodata. a su aj ine systemy (v roznych krajinach)
ale ak nemas ani zakladny prehlad, tak to bude este boj... (preto toto tema bolo najskor povazovane za vtip, ci spam) :lol:
Skus torenty, ci ulozto a spol

6.2.11, 19:58

Ono uz ten prvy prispevok nebudi doveru sam o sebe. Musel som si to precitat tri krat kym som pochopil o co ide :lol: Kazdopadne milos to svojou odpovedou absolutne zrovnal :D

7.2.11, 08:19
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Zdar... Protože jsme s kámošem zastánci jiných paliv (já benzín, kámoš nafta) a neustále se přesvědčujeme o výhodách a nevýhodách motorů a dalších věcí, tak jsem se rozhodl, že vykoumám, co je prostě lepší. Respektive já zastávám teorii, že turbobenzíny vytlačí naftu ze silnic. Celkem tomu věřím, protože eko-normy šlapou dieslům na paty už pěkných pár let a jsou už celkem zahnáni do kouta. Ale pro jistotu chci sestrojit jakýsi graf. Vycházím z nové fóbie 1,2TSi vs. 1,6TDi. Cenu beru z ceníku Škoda auto (u TSi bez slevy 10tkč), ceny paliv aktuální za tento den, průměrnou spotřebu z spritmonitor.de. Stanovil jsem si, že auto půjde po 150tkm z domu a na tipcars.com jsem si našel ceny 4-6 starých fóbií s najetými 130-170km. Za takovou cenu myslím budou prodejné za pět let tyhle nové fobky, takže jsem od celkových nákladů na auto odečetl průměrné ceny bazarových cen.

Ten graf už celkem není k zahození, ale nikde nemůžu sehnat žádné servisní intervaly. Např. po kolika km se mění řemen, olej, svíčky atd... ceny si najdu sám a ještě bych k tomu přidal 5000kč (nebo snad 10tkč?) za nějaké náhodné opravy (moderní auta se nekazí, nejsou to přece nějaké shnilé Fáčka pičo!). Bohužel tyhle nové Fabky ještě nemají tolik km, aby tyhle informace byly na spritmonitor nebo moje.auto. A i kdyby kilometry byly, tak se majitelé samozřejmě nepochlubí (aby žabožrouti viděli, jak je ten VW boží).

Takže pokud mi někdo seženete (nebo aspoň navedete, kde mám sehnat) nějaké rozumné informace (např. "Řemen se mění co 90tkm, filtry co 30tkm, svíčky co 60tkm...") tak budu rád. Bez toho ten graf nemá tak velkou vypovídající hodnotu, jaké bych chtěl dosáhnout.

21.2.11, 11:18
Dřevák na focení, neumí ostřit

tsi má řetěz ten se "nemění"

21.2.11, 18:57
Profil ICQ

jak jsem psal, stahnout elsu, je na uloz.to

22.2.11, 18:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]