|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Re: Olej Octaia 1,8
Ano Matthes vím že to byl petr s ...a samozřejmě vzhledem k jeho zkušenostem se nedá předpokládat že by sním amatér jako já mohl polemizovat. Ale přesto víš co si myslím já? Kdysi to tak možná bylo. A že to není ještě výhra to je možné... ale vím o motorech které jezdí na renomovanější zn. a vypadají pod víkem podstatně hůř a jinak jak sám sis mohl přečíst veškeré parametry mám v pořádku takže prohra to také jistě není. Ale ono je to těžké... mohl bych mluvit jako do zdi (teď to neberte pejorativně) když jsou tu jen samý odpůrci kteří si nikdy nepřipustí že by to mohlo být i trochu jinak. Dobrý necháme to tak... Já mám své zkušenosti a vy také máte svůj názor. Nemá asi moc smysl tady zase to rozebírat do nekonečna ..nikam by jsme se nedostali.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
12.2.11, 23:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.2.11, 13:02 |
|
|
Šemik
|
Já jsem taky na mogul pořád jezdil s Červenou, ale prostě se ten olej přepaloval - nepomohl ani chladič oleje.
Od doby, co se tam luplo Texaco naprostá pohoda. Stejná klasifikace, různá kvalita.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.2.11, 13:18 |
|
|
KrejciBenjamin
|
|
13.2.11, 16:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: http://www.japl.cz/sluzby_motoristum.php?page=pages_moto/show&oddil=maziva&ID=10 Tenhle konkrétně používám do svýho motoru, nemám s tím problémy, motorář mi to schválil, normy to splňuje, i při -18°C to startovalo ochotně. Mám 1.8 20V Turbo. Kupuju tady z toho odkazu, za tu cenu je to podle mě jasná volba se zaručenou kvalitou.
|
13.2.11, 20:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pajavlk píše: Hoši, vy mi to neděláte jednoduchý Nicméně něco už jsem se dozvěděl. Do Feldy jsem dával na Milošovi rady Super turbo, ale do Octavie bych rád něco na co se můžu spolehnout... nalej tam to superturbo a máš klid, M7 ads IV superturbo, pro naše klimatické podmíky je 15W4O, za deset let tady budeš číst do 2,2 TD CRi jsem dával ten miločův ale do fsi už mám strach oleje to je jedna velká šaškárna miloš
|
13.2.11, 21:23 |
|
|
|