Autor |
Zpráva |
škodař
|
motor fiat uno disel do 120l
mám 120ku se zadřeným motorem a mám možnost mít motor s fiata una dizláka kolik může stát taková přestavba????? jde to vůbec?? + něaký rady a tipy
|
21.4.07, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Zapomeň na to.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.4.07, 20:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jde to, viz treba: http://www.live4ride.org/index.php?kam=auto&id=3
Akorat to nestoji za ty prachy a problemy s ouradama ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.4.07, 20:58 |
|
|
škodař
|
Martin píše: Zapomeň na to. máš recht asik to bude lepčí
|
22.4.07, 12:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.5.07, 10:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo skoro to nic nestojí, ten motor tam přímo pásne snad dva šroubky jsou jiné, vůbec se toho neboj za odpoledne je to hotové, na STK v klidu nic neřeknou a s přihlášením žádný problém miloš
|
1.5.07, 20:23 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: jo skoro to nic nestojí, ten motor tam přímo pásne snad dva šroubky jsou jiné, vůbec se toho neboj za odpoledne je to hotové, na STK v klidu nic neřeknou a s přihlášením žádný problém miloš
teď nevim o čem mluvíš? O motoru Fiat ve škodovce? to snad ne na který STK nic neřeknou? Kde to přihlásej?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.07, 20:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: jo skoro to nic nestojí, ten motor tam přímo pásne snad dva šroubky jsou jiné, vůbec se toho neboj za odpoledne je to hotové, na STK v klidu nic neřeknou a s přihlášením žádný problém miloš teď nevim o čem mluvíš? O motoru Fiat ve škodovce? to snad ne na který STK nic neřeknou? Kde to přihlásej?
co ti budu vysvětlovat co jsem napsal splnilo svůj účel určitě ses pobavil miloš
|
1.5.07, 20:54 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: jo skoro to nic nestojí, ten motor tam přímo pásne snad dva šroubky jsou jiné, vůbec se toho neboj za odpoledne je to hotové, na STK v klidu nic neřeknou a s přihlášením žádný problém miloš
Troska ironie
|
1.5.07, 20:58 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Pánové nechte toho, až se mi z Vás zatajil dech...
takovéhle srandičky taklenc na večííííííííííííír...hlavně že Vám humor neschází.
Jen tak dál...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
1.5.07, 20:59 |
|
|
škodař
|
Martin 007 píše: Pánové nechte toho, až se mi z Vás zatajil dech... takovéhle srandičky taklenc na večííííííííííííír...hlavně že Vám humor neschází. Jen tak dál... heh já už to radči ani nečtu tadyk by napsali že tam pasuje aj motor z traktora
|
1.5.07, 21:14 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: slovacek.milos píše: jo skoro to nic nestojí, ten motor tam přímo pásne snad dva šroubky jsou jiné, vůbec se toho neboj za odpoledne je to hotové, na STK v klidu nic neřeknou a s přihlášením žádný problém miloš teď nevim o čem mluvíš? O motoru Fiat ve škodovce? to snad ne na který STK nic neřeknou? Kde to přihlásej? co ti budu vysvětlovat co jsem napsal splnilo svůj účel určitě ses pobavil miloš
no pobavil jsem se až teď páč jsem si nebyl jistej jestli to myslíš vážně nebo ne
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.07, 21:24 |
|
|
Marra
|
no mě spíš než to celé pobavilo, že tam chce dát uno diesel... tak chlapče jestli to je 1,3 diesel, nebo 1,4 diesel tak si skutečně pomůžeš snad jen ve spotřebě..jinak co se týče výkonu tak je na tom sériová 120 mnohe lépe
|
21.5.07, 18:04 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dehťák do skodovky nepatri...hledej benzinovej motor
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.5.07, 18:09 |
|
|
škodař
|
kachnis píše: dehťák do skodovky nepatri...hledej benzinovej motor už sem zehnal 105ku táhne jak hovado spojka 190 to auto mám problémy plynule rozjet to hrabe aj dyž přeřadím na dvojku a přidám plyn
|
21.5.07, 21:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|