|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
solista
|
blbě za plynem
Kupuju si Rapídka, ale mam tam jeden problém. jde špatně za plynem. Když se chci rozjet, tak musim sešlápnout plyn 2x-3x, než se trochu ten motor roztočí. Čim to může bejt? Jinak, jde vám na Rapidech taky blbě řadit zpátečka kvůli tý přední spolujezdcový sedačce?
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
1.5.07, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
Re: blbě za plynem
solista píše: Kupuju si Rapídka, ale mam tam jeden problém. jde špatně za plynem. Když se chci rozjet, tak musim sešlápnout plyn 2x-3x, než se trochu ten motor roztočí. Čim to může bejt? Jinak, jde vám na Rapidech taky blbě řadit zpátečka kvůli tý přední spolujezdcový sedačce? brzo se otevírá druhá komora a dusí se to típ pídem musíš prošlapat plyn abys to akcelerační pumpou přehltil mně to dělá na sedru 32 taky
|
1.5.07, 21:13 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
1.5.07, 21:14 |
|
|
solista
|
škodař píše: brzo se otevírá druhá komora a dusí se to típ pídem musíš prošlapat plyn abys to akcelerační pumpou přehltil mně to dělá na sedru 32 taky a co s tim???
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
1.5.07, 21:16 |
|
|
Kristensen
|
solista píše: škodař píše: brzo se otevírá druhá komora a dusí se to típ pídem musíš prošlapat plyn abys to akcelerační pumpou přehltil mně to dělá na sedru 32 taky a co s tim???
jak máš podtlakovou membránu na druhou klapku tak se to dá doštelovat přímo na ní, to táhlo je stavitelný ale záleží jak moc to blbne, je třeba možný že je uvnitř na membráně prasklý péro nebo unavený někdy ho stačí natáhnout a je zase pokoj.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.07, 21:36 |
|
|
jindra
|
solista píše: škodař píše: brzo se otevírá druhá komora a dusí se to típ pídem musíš prošlapat plyn abys to akcelerační pumpou přehltil mně to dělá na sedru 32 taky a co s tim???
nebo tam je špatně udělané mechanické otvíráni 2 klapky
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
1.5.07, 21:55 |
|
|
Drak
|
Nebo bude špatná akcelereční pumpička, zkontroluj membránu, nebo injektor a kuličku pod ním, ve druhým případě ale musí víko karburátoru dolů.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.5.07, 05:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|