Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
kompresor
budu potrebovat,vzdusnik do 24l, vetsi nepotrebuju, mam doma 45l lahev lpg,tu k tomu pripojim a mam vzdusnik jako krava,ale jde mi to jakej vybrat, rozhodne nejsem profik a neumim ani lakovat ale proste ho potrebju, radsi nejakej levnejsi,ale ne uplnej sunt.. dik
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.11, 20:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: kompresor
dneska jsem projížděl aukro a tam jich je docela požehnaně
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
13.2.11, 21:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Uz se to resilo Ja mam obyc nakej z OBI za 3000 a chodi dobre. Obcas foukam gumy a vyfoukavam comp nebo podobny ptakoviny.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.2.11, 21:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pod 50l bych nešel, ty malý většinou moc nefoukaj, a vzdušníkem to nedoženeš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.2.11, 21:15 |
|
|
kwiko
|
riesilo, lenze... mal som E beckum za nejakych 23tisic a po nejakych 3 rokoch zacal flusat olej, ani vymena piesta moc nepomohla, potom maly 25l orlik... 3roky a uz sa ani nedofuka, nasledoval orlik 50l, ale aj ten uz slabsie taha... Tak neviem do coho ist teraz
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.2.11, 21:43 |
|
|
varok
|
Já mám taky z OBI nějaký levný 24L nádobu. Takový žlutý. Sice ho používám občas, ale zatím drží. Stál něco málo přes trojku. Hlavně bych koupil olejový, ne ty šunty bezolejové, ty ho**o vydrží.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.2.11, 00:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já mam http://www.zbozi.cz/p342920-einhell-kom ... O%201500/1 už mu táhne na třetí rok a furt v pohodě šlape, ten malej jsem zavrhnul hned, tady se nevyplatí šetřit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.2.11, 06:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kwiko píše: riesilo, lenze... mal som E beckum za nejakych 23tisic a po nejakych 3 rokoch zacal flusat olej, ani vymena piesta moc nepomohla, potom maly 25l orlik... 3roky a uz sa ani nedofuka, nasledoval orlik 50l, ale aj ten uz slabsie taha... Tak neviem do coho ist teraz já koupil orlík dvoupístový nárž4OO litrů, za pět tisíc, kompresor byl takřka posmrti,zarezlý, motor jsem musel dát poloviční 3OOOW, jede na superturbo už pět let denně, sežere asi 2 litry oleje za rok, kompresor jsem zakopal do země, zpětný ventil je dáleko od kompresoru tak se rozbíhá jakoby naprázdno tlak přes komresor unikne, veškerá nářadi utáhne v pohodě miloš
|
14.2.11, 07:45 |
|
|
kwiko
|
no hej, lenze ho puzivam hlavne na striekanie, a ani 2 odlucovace vody/oleja by nezarucovali cisty vzduch... Sadra: henten lacny einhell sme pouzivali tak na fukanie kolies (dodavky mavaju vzadu 45-50Psi) pokial ho neukradli
|
14.2.11, 10:14 |
|
|
varok
|
Ten můj z OBI nemá problém dát 8Atm(bar). Sice dává menší množství vzduchu, tak při stříkání nestačí a musí běžet skoro pořád, ale na občasné práce to stačí. Tak si kupte šroubový kompresor. Měli jsme fo v práci, ve dvou firmách a paráda. Ani nedělá takový kravál jako písťáky. Nebo co takhle firma Atmos? Ta nedělá solidní kompresory? http://www.kompresory.cz/products.php?s ... key=313436
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.2.11, 10:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kwiko píše: no hej, lenze ho puzivam hlavne na striekanie, a ani 2 odlucovace vody/oleja by nezarucovali cisty vzduch... Sadra: henten lacny einhell sme pouzivali tak na fukanie kolies (dodavky mavaju vzadu 45-50Psi) pokial ho neukradli , múžešmít odlučovačú deset ale ten hlavní je až pod pistolí, voda se ti nadělá i v hadici miloš
|
14.2.11, 15:06 |
|
|
kwiko
|
to je jasne, kazdim znizenim tlaku sa vzduch ochladi, a zacne sa tam kondenzovat vlhkost. preto mam v systeme 4 regulatory, a nie jeden... a do pistole uz ide iba 0.35(ani neviem coho) Skola zivota ma to uz naucila
|
14.2.11, 15:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
do mé pistole jde 4 atm a kdybych neměl filtr za tři kila přímo u pistole tak mi na konec stříkání celolaku flusne voda pár kapek,
ale pokud máš strojní leštičku
žádné drama miloš
|
14.2.11, 18:58 |
|
|
varok
|
Vy co se zabýváte opravami aut častěji nebo profesionálně, tak bych zauvažoval nad tím šroubovým kompresorem. Měli jsme ho v bývalých firmách, v jedné ty velké bedny co jsou v tom odkazu Atmos, ale v té co jsem dělal nedávno měli docela malý Albert. Měl i odlučovač bordelu a vody. Měl nádobu asi 100l a na to že jsme měli ve firmě hoodně věcí na vzduch tak neběžel nějak často. Když to máte i na stříkání, dovolil bych si tvrdit, že tu 100l nádobu nafouká za pár sekund a vydrží půl dne. My jsme měli ve firmě pneumaticky ovládanou bodovačku, stříhací mašinu, která taky žrala dost vzduchu, 2 pneumatické nýtovačky a to jel kompresor asi 1minutu než natlakoval nádobu. Pak asi půl hodiny klid a pak zase asi minutu jel. Ale to jsou obrovské ztráty, na domácí kutění podle mě docela solidní. Nebo třeba pístový tenhle: http://www.kompresory.cz/is/data/stroj/ ... y-4_46.jpg
|
16.2.11, 12:49 |
|
|
kwiko
|
Pozri sa na ceny, kedy si na seba zarobi kompresor za 100 a viac tisic v nejakej malej dielnicke aby sa to oplatilo? nehovoriac o nakladoch na rozvody a vzdusniky
|
16.2.11, 13:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|