Autor |
Zpráva |
Rados
|
na miesto karbec MPi
čo by ma čakalo keby chcem dať do Karburátorového motoru Fava 92 motor z feliny 1.3 MPI? môj predpoklad : nádrž palivové čerpadlo prevodovku? elektriku?
ďakuejm.
_________________ Feliforit
|
20.2.11, 00:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: na miesto karbec MPi
Prevodovku netreba hadam, inak teda to co si popisal...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
20.2.11, 00:16 |
|
|
Rados
|
asi bude jednoduchšie kupiť feldu aj keť mňa karosársky berie viac Favorit
|
20.2.11, 00:20 |
|
|
kwiko
|
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=247pre Mpi su iste odlisnosti... ale pre ilustraciu to postaci
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.2.11, 00:28 |
|
|
Rados
|
ako teraz si ma utvrdil v mojom predchádzajúcom príspevku "asi bude jednoduchšie kupiť feldu aj keť mňa karosársky berie viac Favorit " kto že vedel čo to obnáša. dakujem. Už ste si niekto prehadzovali motor? z karb na BMM či MPi ?
|
20.2.11, 00:34 |
|
|
kwiko
|
No 40kW ekotronik pod kapotou uz davno vystriedalo srdce BMM 50kw
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.2.11, 00:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fáčko na mpi uděláš jen tak že koupíš totálku MPi, fáčko očešeš na kastli a tu feldu do fáčka postupně nastěhuješ,
|
20.2.11, 09:22 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
kwiko píše: pod kapotou uz davno vystriedalo srdce BMM 50kw vidím že si tam nechal původní filtbox, nebo se pletu?
|
20.2.11, 11:34 |
|
|
Jiri
|
Ten filtr box tam myslim jen tak bez uprav nepasuje...myslim ze tam je jiny prumer na vstriku a na karbecu...ale jinak bych tipnul ze to tam tak dal jako maskovaci zalezitost....ale nevim
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
20.2.11, 12:25 |
|
|
Rados
|
keď som tak počítal koľko by ma stála prestavba času a peňazí (keď že som neni mechanik iba hobby) ,tak si radšej zoženiem zachovalé Favo s BMM a videl som už aj prerobené s MPi. Viac ma mrzí že sa budem musieť vzdať pôvodného
|
20.2.11, 12:47 |
|
|
Jiri
|
Ale to si nepomuzes...jestli chces kvuli tomu shanet bmm a to pak predelavat na mpi, tam musis vymenit skoro vsechny veci co na karbecu....no muzes asi nechat nadrz s cerpadlem.....ale i tak setrvak...potrubi elektroinstalace...to je vse jine
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
20.2.11, 13:13 |
|
|
Rados
|
ach jaj.
|
20.2.11, 13:17 |
|
|
xXxTRA
|
vymenis saci potrubi (na nem jsou vstriky, klapka) vytahnes rozdelovac a zaslepis douru, ze zadu motoru uchytis cidlo klepani, vymenis domek termostatu (MPI ma sdruzene cidlo), zjistis ze mas sjetou spojku tak pujdes menit spojku a rovnou tam das i MPI setrvak, na prevodovku nasroubujes cidlo otacek, nasroubujes na kastli RJ, a natahnes mezi vsim draty (pardon, jeste nadrz a jeji odvetrani) zas tak slozite to nenimotor z auta nemusi ani ven
_________________ Felicia 1.?
|
20.2.11, 14:00 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
koukám že je to opravdu dost složité ještěže jsem se rozhodl jen na přestavbu na BMM ( snad do týdne už bude vše funkční a spolehlivé ) ...
|
20.2.11, 14:04 |
|
|
Rados
|
musím meniť komplet celú elektriku v aute tz. káble ku budíkom .. či len do RJ dám kábel so šťavou a z jednotky káble na motor a ostatné komponenty.
|
20.2.11, 15:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|