|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
VAN3R
|
Rezonátor na Favorit
Cauko....Chcel by som si zmeniť zvuk na Favorite,zatial mám len koncový športový tlmič a chcel by som sa poradit ak si dám rezonátor namiesto stredového tlmiča či sa mi zmení zvuk a či by som prešiel na STK/EK...Niektorý hovoria,že ked je na aute rezonátor tak v nižších otáčkach je auto lenivé ale lepšie ide do vyšších otáčok.....poradte či sa to oplatí dat.....diki
|
12.2.11, 10:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Re: Rezonátor na Favorit
a maju pravdu, a ci sa ti oplati musis vediet hlavne ty...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
12.2.11, 10:19 |
|
|
varok
|
Kravál to dělá, ale mě to moc nepřipadalo, že to něco přidá na výkonu, spíše kraválu. Na STK nevím, podle mě to neprojde. Auto má předepsané dva tlumiče výfuku, tak by tam měli být.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.2.11, 00:48 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Vyfuk a vzduchovy filter je to posledne co ti prida vykon ako taky. Napriek tomu si vsetci tuneri myslia ze je to univerzalna spasa.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
23.2.11, 14:24 |
|
|
varok
|
Výfuk a sportovní filtr podle mě pomůže k vyššímu výkonu, ale když máš upravený celý motor. Na sériovém to bude spíše horší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.2.11, 17:49 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja mam koncovku vejfu(c)ku a pridalo to nejmene 30 koni čéče
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
23.2.11, 18:29 |
|
|
CROWACK
|
Tak on je celý favorit jeden rezonátor
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.2.11, 18:49 |
|