|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
JardaCZE
|
Škrtící klapka
Ahoj, jsem tu zas a semnou výborné dotazy Žádám všechny co mají felicii 1,6 /i ty ostatní samozřejmě/ aby mi poradili: Mám objednanou tuhle š.k. http://www.cc-autodily.cz/klapka-skrtici-1-6mpiTeď k jádru pudla: Mám zájem o to si ji vyměmit sám, jen bych chtěl vědět, zda jsou tam nějaká těsnění která je utno přikoupit, nebo jiný materiál co k tomu je potřeba, pokud by někdo věděl kde vyčíst třeba postup, sem s ním, Třeba mám strach o to těsnění mezi klapkou a rozvody na které se to šroubí... prostě a zkrátka, jak to provést?
_________________ Škoda Felicia 1,6 GLX
|
23.2.11, 08:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Škrtící klapka
měl bys mít spešl torx a vag k základnímu nastavení, a proč ji měníš miloš
|
24.2.11, 07:20 |
|
|
JardaCZE
|
měním ji jelikož mi autoelektrikář řekl po proměření že mi odešlo ovládání škrtící klapky (jak potenciometry tak servomotorek klapky). A jelikož je to nerozebiratelné tak ji koupím celou novou. A pod tím tělesem škrtící klapky z odkazu není žádné těsnění?
|
24.2.11, 10:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
O kroužek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.11, 10:34 |
|
|
superflo
|
je tam O kruzok, ale bacha stoji cca 300kč... ak je stary OK tak nemusis kupovat novy, nasledne ho mozes trosku maznut olejom a tym zabezpecis tesnost na 100perc. tu mas odkaz aj s cislom dielu:
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
24.2.11, 10:37 |
|
|
JardaCZE
|
nooo tohle sem potřeboval, číslo toho těsnění! super! A je něco na co dávat pozor při výměně? popř co se ještě u toho vyměňuje? nějaké gumičky, šroubky na jedno dotažení, nebo tak? ? ?
|
25.2.11, 06:51 |
|
|
superflo
|
nic ine sa nemeni...
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
25.2.11, 07:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|