|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
barbiatqo
|
Zvláštni zvuk motoru
Byla sem na emisnej kontrole, keďže moje auto malo vyšší počet vylučovaného CO znížili mi to o trištvrťku hodnoty ako bola pred tým( predtým 6 potom 1,12). Odvtedy som mala problém z altíkom že mi nedobíjal vymenila som ho no zvuk motora je podľa mňa až moc priškrtený....stále tak mení zvuk akoby sa chcel nadýchnuť no nemôže a potom sa stlmý......newm či to nieč znamená....ale mám pocit že to nieje dobré.....môže mať toto zníženie výkonu auta ale aj vylučovaného CO vplyv na altík....?
|
6.3.11, 17:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Ne, ale pokud jsi měnila alternátor, může být řemen málo/moc napnutý. Nebo ložiska v "novém" altíku už jsou příliš opotřebovaná.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.3.11, 18:06 |
|
|
barbiatqo
|
Re: Zvláštni zvuk motoru
remen je dobre napnutý....a zas o tych loziskach si to nemyslim skor by som povedala ze to je nieco ine.....nehrka mi altik ani remen ako sa toci to ide potichucky....len odvtedy co som bola na tej emisnej mam snim problemy...predtym bolo vsetko v poriadku....nema to znizenie vykonu auta nejaky vplyv na taketo suciastky???...
|
6.3.11, 18:11 |
|
|
ferrari
|
Tažko povedať, čo vlastne myslíš...lebo nerozumiem, čo to znamená, že zvuk motora je priškrtený a nemôže s anadýchnuť...tiež stále mení zvuk - to asik stále mení otáčky, či? ak ti znížili bohatosť, a aj otáčky, preto jednoducho na voľnobeh mohlo svietiť dobíjanie, altík mohol byť OK...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.3.11, 18:55 |
|
|
patrik-hp
|
Zjistila že jí to moc přiškrtili,tím jí klesl volnoběh pod mez dobíjení...Kdyby bylo možno vědět co je to za model,tak by se dalo i poradit kde se nachází šroub bohatosti,aby auto zase šlapalo tak jak má,a né tak,jak maj bejt přiblblý emise...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
6.3.11, 19:56 |
|
|
barbiatqo
|
No a keď to je tak ako si teraz napísal....tak auto by som mala zobrat kam...kto mi to spravi ked news len tak odhadnut kolko co alebo ako vela mas povolit.....hm....jedine asi takyto mechanici.....by to vedeli nie???
|
6.3.11, 20:13 |
|
|
darklord
|
1. Jedna sa o skodovku, tatrovku, ratrak alebo ake vozidlo? 2. Ak ti prestalo dobijat po emisiach, ako sa zmenili volnobezne otacky? Ak su nizsie (zrejme ano) tak proste rozbili volnobeh. 3. Odporucam to dat na 5 minut niekomu kto sa do toho vyzna, potom zase bude do dalsich emisii pokoj.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.3.11, 08:50 |
|
|
kwiko
|
Teta ma Facko s lekrom. k nastaveniu vlnobehu a bohatosti staci skrutkovac. Niekto ti tu nejaky (obrazkovy) postup snad vymysli
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.3.11, 08:54 |
|
|
barbiatqo
|
Moje auto je Favorit r.v. 92 takže zníženie výkonnu motora atď. môže byť chybou, ktorú by bolo dobre odstrániť.... takže keď tak skúsim sa nato popítať či to newie niekto spraviť.....
|
7.3.11, 09:04 |
|
|
darklord
|
Nepises kde byvas, mozno to byva niekto blizko a nebude mat problem do toho hrabnut srobovakom aby to zase bolo OK.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.3.11, 09:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|