Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 20:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 nastavenie karburatora SEDR 
Autor Zpráva

Příspěvek nastavenie karburatora SEDR
zdravim, vedel by mi tu dakto povedat, ci sa vobec da a ked ano, tak ako sa da nastavit karburator SEDR na rapide 136. otacky a zmes je samozrejmost, to mi nastavili na emisnej kontrole, ale aj tak je to strasne lenive a uz fakt neviem co nastavovat. v knizke od auta sa spomina nejake nastavovanie hladiny paliva v plavakovej komore. tak ci by to mohlo pomoct, alebo ak ma dakto iny napad, sem s nim....pripadne dalse info sa pokusim doplnit na poziadanie :lol:

10.2.11, 17:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: nastavenie karburatora SEDR
přidej bohatost, na emisích ti to spiš rozhasí, ti jdou po emisích ne po výkonu...obvykle mi stačilo po EK půl otočky přidat aby to drželo volnoběh a mělo v pořádku přechody...

10.2.11, 17:22
rejpal

Nejprve bych šel po mechanismu druhé komory.

10.2.11, 19:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Otázka je ale čo je to "lenivé"...a či sa to náhle zmenilo, alebo je to lenivé odjakživa...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

11.2.11, 20:35

lenive znamenalo ovela slabsia akceleracia ako pred takymi styrmi mesiacmi, max rychlost len asi 130 kmh. STK s tym nemalo nic spolocne, neslo to pred tym ani potom. ale zahada je uz asi vyriesena, motor bol kompletne rozobraty, chyba bola v uniku kompresie cez tesnenie pod hlavou, ale aj netesnostou piestnych kruzkov....s tym nastavenim karburatora som zacal ako s jednoduchsou vecou, ale ako sa ukazalo, ten bol v poriadku.

22.2.11, 21:12
Profil ICQ

Chlapi vim ze to je trochu mimo misu a omlouvam se ale nemohli by jste mi poradit jak sestelovat karbec na facku 136 ( strasne zere ) 200 kc ani ne 50 km diky moc mi pomuze kazde deci dolu.
Ps mam podezreni na karbec páč mam zadymene svicky a zda se mi ze motor nejede jak by mel mysleno vykon.
Predem dekuji za odpovedi. uvitam i odkazy na vlakna

10.3.11, 21:19

200Kc = 5.6 L, co pri mestskej jazde cuk sem cuk tam vyjde 11.2L/100km, to mi nepride nijak prehnane...

10.3.11, 21:26
Profil Zobrazit autorovy stránky

ooouuu

tak to me prijde velmi moc na auto ktere ma 1300 obsah a nevazi ani tunu.
Navic bratranec ma taky facko a bumba mu okolo 6 litru jezdi prevazne mimo mesto ale i tak to prece nemuze zrat 1 tolik.
A jeste se mi zda ze to je dost komicke aby favorit zral jako dvoulitova alfa gtv :D

10.3.11, 21:51

a jeste dodam kdyz se divam na tve spotreby je tam 136 v plynu (plyn tu vspominam proto ze je znamo ze plyn malinko zvysuje spotrebu) no a stejne ti to zere o tri litry mene ?? takze uplne normalni spotrebu asi nemam :?

10.3.11, 21:58

Akoze pokial si to natocil, do prazdnej nacapoval za dve kila a potom na jeden sup presiel 50km mimo mesto tak je to spatne. Ale ak furt cukas kilometer-dva na studeno tak je to normal. Ja mam preto taku spotrebu ze mam plyn uskrteny co sa len da a na jazdenie v meste mam podlozku pod plynovym pedalom :D Inak by si to v klude vzalo aj 12 (co mas tiez moznost vidiet v statistike)

11.3.11, 11:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]