mam tu na vas lidi snad uz posledni dotaz hlavne rp ty co maj jako ja 1.3mpi 50kw.resil jsem tu uz predchozi problemy a a vsecko diky vam uspesne vyreseno a od te doby vse funguje ale....kdyz se motor ohreje treba i na provozni teplotu nebo se ohreje trosku vice tak mi prijde ze motor relativne zlenivy a ma takovou diru v plynu.Treba ve meste kdyz to chci odpichnout tak to chce mit cca 3tisice..je to takovy mrtvy a pak se prehoupne a jede...jinak co se tyce vsech cidel,klapky,vstriku,filtru,cerpadla a rj tak to vse mam vyzkousene...diky za rady...napadla mne i ta lambda sonda..ale na dïagnostice je vsechno Ok a kdyz ji odpojim tak beze zmeny...
14.3.11, 19:53
Reklama
Reklama
buldozerxxx
Re: tepla strasne zlenivy
nikdo nevi ????
15.3.11, 06:06
slovacek.milos
Mistr mechanik
kdyby ti to lenivělo trvale tak to mumí dělat i ventily 25 sací 2O výfukový,
a jinak to dělá tlak paliva musíš mít tlakoměr napíchlý u lišty a nahlásit při akceleraci kolik máš tlak pokud ti padá na 2 tak je problém miloš
15.3.11, 08:02
buldozerxxx
cerůadlo mam nove origo VDO....ventili zkusim ale predtim to delalo taky..doufal jsem ze to bude rotvodama..nebo necim podobnym
15.3.11, 15:27
buldozerxxx
pro milose je mozny ze ten problem zpusobilo to ze jsem mnel povolenou lambda sondu.chtel jsem tam nacpat jinou sice z BMM ale na zkousku a kdyz jsem za ni vzal tak jsem ji rukou vytocil..normalne volan..sice nchapu ale dotahl jsem,ohral a zatim dobry ale jelikoz je vecer a je jinej vzduch tak vyzkousim az zitra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 57 návštevníků