Tak tu mám další auto ze své sbírky.Tentokráte se jedná o škodu 110R Coupé.Nebudu se moc rozepisovat protože bych se asi upsal.jen sem něco nakopíruju a pak sem dám foto
Tak tohle Erko jsem koupil 12.11.2005 od jednoho staršího pána v Dobřejovicích u Prahy.
Původní cena byla 30000 Kč ale stáhnul jsem to na 25000 Kč poněvadž interiér a nějaký drobnosti nebyly v pořádku.Ale jakmile jsem uviděl spodek kastle,hlavně přední a zadní podběhy,slavnou vaničku vepředu,prahy,úchyty podélných ramen atd. tak jsem neváhal ani minutu a vzal jsem ho.Bohužel jediná vážná závada byl motor,kterej potřebuje generálku jelikož z něj teče olej a nejede tak jak by měl.Ale to se dá udělat vždycky.Domů jsem dojel v pohodě,ale potom už to přestalo startovat.Prozatím jsem ho dal ke kamarádovi do stodoly aby nebylo venku.Stejně se na něj dostane asi až postavím svoji škodovku.Není kam spěchat.
Stručně k historii
rok výroby:1975
1.majitel
r.1984 měněna karoserie za novou(bouračka)
nikdy nejeto v zimě a podle toho taky vypadá
gumy 165/70 R13
motor:originál 110R
později přidám více info a fotek ale teď není moc času
Plány do budoucna:
Kompletně auto rozebrat a všechno co půjde tak zrepasovat a nebo koupit nové.Jinak se bude jednat o originál stav(po mnoha a mnoha hodinách rozmýšlení a ukecávání od vás:-),ale jsem rád že jsem se tak rozhodl) až na pár vyjímek a to třeba výfuk,v interiéru asi sportovní sedačky,jenom trochu muziky,ale opravdu málo(rádio a 2 nebo 4 repra+zesilovač na ně),možná široký ramena a čtyřpístky s propojkama,litá kola originál škoda,ještě nevím jaký a pár drobností.
Co se týče vnějšího vzhledu tak nechám origo blatníky,origo přední čelo,kapoty s žádnýma nasávačema a jiný kraviny a hlavně nechám nachromovat znova nárazníky a jiný věci.
No a pokud budou peníze tak ten zbytek,lak,nastříkat spodek akrylátovou barvou,interiér přečalounit a spousta jiných věcí na který jsem zapomněl.
je to popis asi 6let starej tak se omlouvám za nějaký blbosti.
Zde prozatím odkaz na galerii,dnes ještě udělám galerii tady
http://skoda-virt.cz/cz/auta/erka/1700-mantrabeac-110r/Tak tady je nějaká galerie:
Přívoz domů a pár fotek stavu
A čerstvě po technický na hlínách:-)