|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
motor nejde nastartovat felicie 1,6
Autor |
Zpráva |
sinkas
|
motor nejde nastartovat felicie 1,6
zdravim potreboval bych radu nejde mi nastartovat felicie 1,6 nehazi to jiskru zapalovaci civku jsem vymenil a nic , kabely jeste ne ale nerekl bych ze je to v kabelech meril jsem je a hodnota odporu sedi, muzete mi nekdo poradit v cem muze byt problem, slysel jsem ze odchazi snimac otacek - kde ho na aute najdu? a pak bych se chtel zeptat co je to za snimac na rozdelovaci vedou tam tri kadliky nemuze byt i toto spatne? diky za rady
|
22.3.11, 21:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: motor nejde nastartovat felicie 1,6
hallowa sonda.. na přírubě převodovky
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.3.11, 21:30 |
|
|
sinkas
|
a kdyz je vadny halluv snimac muze to zpusobit ze to nehaze jiskru ?
|
22.3.11, 21:38 |
|
|
CROWACK
|
řj si pak myslí že se motor netočí>nedá impuls pro jiskru (aspoň u 1.3 to tak je, jediný čidlo co ti auto totálně znepojízdní)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.3.11, 21:43 |
|
|
patrik-hp
|
Ty tři dráty k rozdělovači je to vedení k Hallu.Na převodovce tedy žádný nehledej...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
22.3.11, 21:56 |
|
|
sinkas
|
ok jen jestli jsem to dobre pochopil halluv snimac je snimac otacek a ten je na prevodovce a ten snimac na rozdelovaci je snimac ceho? dival jsem se na autokelly a podle obrazku mam v hajzlu snimac na rozdelovaci a to maji uvedeno pod nazvem snimac zapalovacich impulsu a ten je teda spatny ??
|
22.3.11, 22:05 |
|
|
CROWACK
|
promiň, 1.6 neznám, jenom jsem ti chtěl osvětlit, jak se to chová, když to nemá signál od hallu, ten může být u různých motorů různě, na klice, na vačce, na rozdělovači atd...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.3.11, 22:08 |
|
|
CrazyMan
|
jooo jedna šestka to má v rozdělovači a jedna trojka na převodovce... teda aspoň sádra to tvrdí sorry za zmatení
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.3.11, 22:24 |
|
|
sinkas
|
ok diky zitra to koupim a vyzkousim snad to pojede dikes
|
22.3.11, 22:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
než budeš měnit helák semrkni jestli se vůbec točí rozdělovač jestli náhodou nemáš rozvody KO miloš
|
23.3.11, 06:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a než sundáš rozdělovač tak si pečlivě poznač jeho polohu ušetříš si spoustu další práce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.3.11, 12:18 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
sinkas píše: zdravim potreboval bych radu nejde mi nastartovat felicie 1,6 nehazi to jiskru zapalovaci civku jsem vymenil a nic , kabely jeste ne ale nerekl bych ze je to v kabelech meril jsem je a hodnota odporu sedi, muzete mi nekdo poradit v cem muze byt problem, slysel jsem ze odchazi snimac otacek - kde ho na aute najdu? a pak bych se chtel zeptat co je to za snimac na rozdelovaci vedou tam tri kadliky nemuze byt i toto spatne? diky za rady ------------------ A jak víš, že to nedává jiskru? Jak jsi to měřil?
_________________ J.
|
23.3.11, 18:04 |
|
|
Maarook
|
Pánové stejný problém mám i já. Palec v rozdělovači se točí, ale jiskra nikde. Jiskru jsem zkusil klasicky jednoduše. Vytáhneš svíčku, propojíš s kabelem a dotkneš se kostry, druhej ti točí motorem. Chtěl bych nějak jednoduše dojít k tomu co koupit a vyměnit. Jinak palivo do válců jde.Ale stala se mi taková blbost. Při nastartovaném motoru, který sme startovali přes kabely, se omylem vysmeklo plusový očko na baterce. Chvilku to jelo bez připojený baterky a pak sme to rychle vrátili z5. Nevím, jestli to pomůže k identifikaci problému. Možná ještě dotaz, jak poznám špatnou ŘJ? Díky za rady.
|
21.2.13, 18:21 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Musíš otestovat VAGem... Jinak je také možné, že je vadný snímač na rozdělovači nebo je nějak vysmeknutý či nějaký s kablíků je utržený... Každopádně odpojení akumulátoru vede k mžikovému zvýšení napětí na docela vysoké hodnoty a odejít může hodně věcí...
_________________ J.
|
21.2.13, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|