Autor |
Zpráva |
big.jedla
|
Re: Co projde přes STK?
fatal: aspoň někdo se zdravým rozumem já tam dělal to elektrické nastavování jen proto aby mi světla vyjely do potřebné výšky, jinak se nedaly nastavit na normální hodnotu on tím kolečkem fakt nikdo netočí jen technici na STK (ti více urputní)
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
24.3.11, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já jsem na feldě před měsícem a něco taky neměl funkční hydroštely a ten technik me na to jen upozornil. Prý to dnes ale už tak moc neřeší, protože je to dost drahé a u favoritů a felícií to vydrží dva nebo tři měsíce a konec. Jen mi seřídil světla těmi šrouby na světlech podle toho přístroje a naschle. Když proti vám jede fáčko nebo felda a má zapnuté tlumené světla, tak to moc neoslňuje. Jak psal myslím fatal, tak AUDI, Mercedesy apod. s xenonama je jako by vás někdo fotil a nikdo to neřeší. Prý mají elektrické vyrovnávání polohy světel, ale když nadskočí na hrbolech, tak to stejně nepomůže.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.3.11, 17:10 |
|
|
varok
|
MATTESS: dělají jen svoji práci, ale kdyby jsi měl každý kupovat před každou technickou nové hydroštěly do feldy nebo fáčka, které vydrží měsíc, dva, tak nevím. Stojí to skoro litr a to už se jo hodně prodraží. Každý tady spoří korunky, ale na blbosti máte?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.3.11, 17:13 |
|
|
venda
|
MATTESS píše: Oslňování je dost nebezpečné To je pravda. Ale na druhou stranu, pokud hydrokorektory vytečou, světla padnou dolů. U Favoritů a Felicií je to naprosto běžná závada. Znám STK, kde nabízí okamžitou opravu a hned po ní opravnou kontrolu. Docela slušný byznys.
|
24.3.11, 18:02 |
|
|
varok
|
To je zajímavé. Na fáčku i na té feldě mi hydroštely nefungují, u feldy je dokonce urvaná jedna hadička a světla dolů nespadly. Jen levé bylo jemně rozštelované, ale ten technik na STK mi to seřídil podle toho reglospoku, nebo jak se tomu nadává.
|
24.3.11, 18:16 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
varok píše: Já jsem na feldě před měsícem a něco taky neměl funkční hydroštely a ten technik me na to jen upozornil. Prý to dnes ale už tak moc neřeší, protože je to dost drahé a u favoritů a felícií to vydrží dva nebo tři měsíce a konec zvláštní ýe mě už to funguje rok a půl
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.3.11, 19:46 |
|
|
MATTESS
|
varok: každý považuje za blbosti něco jiného
Táta má Feldu od října, naklápění fungovalo, funguje i dnes. Tak uvidíme
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
24.3.11, 20:26 |
|
|
MSG
|
Sadra17 píše: varok píše: Já jsem na feldě před měsícem a něco taky neměl funkční hydroštely a ten technik me na to jen upozornil. Prý to dnes ale už tak moc neřeší, protože je to dost drahé a u favoritů a felícií to vydrží dva nebo tři měsíce a konec zvláštní ýe mě už to funguje rok a půl Klid, měsíc před technickou se to rozbije a budeš na naší straně
|
25.3.11, 13:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
měsíc před techniclou už to doufám mít nebudu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.3.11, 17:54 |
|
|
Jiri
|
daval jsem ten korektor na facko novej za dva roky na technicke to jeste trosku slo...ale uz to nebylo ono..a za dalsi dva roky konec a stalo me to 600...to neni zas tak strasny...pokud pouzivas auto denne, jinak se to da myslim naplnit cimsi a taky to pak nejak de....ono kdyz se to aspon trosku pohne tak to vetsinou pusti
a jinak.,..zkuste se vzit do role technika
prijede vam nekdo koho ste v zivote nevideli...s autem zhnilim...nebo nebrzdicim...vymlaceny cepy....a podobne.....tak jak budete postupovat......to je dobry.....a odjezd?...chlapek vytahne prukazku a ste bez prace....
dalsi vec.....chytnou vas policajti se znhilym autem a treba mesic starou technickou....kdo za to muze.....zamyslete se...technici delaji jen svoji praci......tak jako vsichni ostatni
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
25.3.11, 21:08 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ale no ták, nesrovnávejte furt pitomé hydrokorektory, které nikomu neublíží, se špatným podvozkem...
|
25.3.11, 22:13 |
|
|
senkyr222
|
Na mojem fáčku jsou ty hydropotvory už 19rokem a pořád fungujou. A ono jen tak k tomu oslňování, škoda fabia z roku 2003 +- (v celku nové auto) a snad jsem ještě neviděl jedinou co by neoslňovala a pochybuji o tom že nemaj funkčni sklápění světel (má ji bratr, z stk seštelovaný světla, jede s tím proti mě, sám a stejně mě oslní tak že vidím kůlový)
_________________ škoda felicia 1,3 mpi r.v. 1998, nová tvář.
|
26.3.11, 00:17 |
|
|
varok
|
Pořád jsem s fatalem. Vy tady pořád srovnáváte věci, které jsou pro provoz na komunikacích velmi nebezpečné. Třeba když při jízdě vypadne kulový čep a auto si to trajdá do příkopy, nebo nevím. Hydrokorektory jsou stejně jen na nastavení světel třeba když jedete s vozíkem apod. ne?
|
26.3.11, 00:24 |
|
|
MATTESS
|
varok a spol.: můžete se třeba stavět na řasy, ale jednou to je vážná závada a není se tomu divit, že auto neprojde STK. Viz. závada č. 6054 http://www.stknepomucka.cz/index.php?pg=9Souhlas s Jirim - na tom může technik snadno narazit. Zvlášť když někteří veřejně prohlašují, kde nad čím přimhouřili oko, co pustili atd.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
26.3.11, 07:48 |
|
|
Sotek
|
to že štelování světel bude fungovat ještě neznamená že to někdo bude správně používat, hlavně že věčně oslňující xenony nikdo neřeší. Já osobně nemám ani tak problém s tím že by štelování světel mělo fungovat, ale ( teď už fáčko nemám ) když jsem ho měl, tak jsem odmítl dotovat něčí debilně navržený systém... vozejk jsem netahal, světla jsem měl seřízený... na technický sami řekli že to vydrží pár měsíců....
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
26.3.11, 10:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|