|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
VW Polo - čidlo teploty vody
Autor |
Zpráva |
hans
von GLEXR
|
VW Polo - čidlo teploty vody
VW Polo 1,0 33 kW (kód motoru AAU), rok výroby 1992 - nejde teploměr. Všechno ostatní je ok, topí, chladí (jezdí, brzdí, svítí...), ale na domečku termostatu jsou čidla dvě - modré a černé. Jak mám sakra zjistit, který je pro budík a který pro řídící jednotku? Nikde to nemůžu najít a kupovat jen tak jednou na zkoušku s nejistým výsledkem se mi nechce...
Díky, určitě na to někdo přijdete.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
31.3.11, 19:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: VW Polo - čidlo teploty vody
já bych odpojil jednotlivá čidla a piny v konektoru propojil přes 5W žárovičku no a pak už bych jen sledoval kterej mi hne ručičkou teploměru nebo bych skusil při ohřátym motoru měřit ohmetrem jednotlivá čidla a čidlo který by mi nic neukázalo či by mělo podezřele hodně ohmů bych vyměnil
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
31.3.11, 21:11 |
|
|
darklord
|
posadit niekoho za volant, zapnut klucik do polohy 1. Potom vytiahnut konektor z prveho cidla a prepojit poly. Pokial budik teploty vyleti na koniec stupnice mas vitaza. V pripade ze je kontakt len jeden tak prepojit s minus polom baterky alebo hocijakou inou kostrou a sledovat budik.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
31.3.11, 22:47 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
1.4.11, 06:19 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Jim: Díky za tip, ale to jsem prolezl jako první. A nic konkrétního nenašel... darklord: To zní dobře, vyzkouším. Díky za radu.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
1.4.11, 17:19 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|