vyndani lpg nadrze felicie
Autor |
Zpráva |
mach164
|
vyndani lpg nadrze felicie
zdravym vrakuju jednu feldu melo to lpg .v kufru to ma valcovou nadrz na ni je kulatej budik stav plynu v nadrzi pak nejakej ventil (zavrel jsem ho) no a pak dve trubky .jedna k tankovacimu hrdlu a druha dopredu k motoru . ta k motoru jde odpojit a nic neutika .ta druha po povoleni zacne utikat plyn nejde to zavrit .v nadrzi je asi pulka lpg mam ji odpustit do vzduchu ??? nebo jak to sakra udelat poprve vidim lpg a hned me to takhle vypece
|
9.4.11, 21:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: vyndani lpg nadrze felicie
pokud tam nejsu ty ventily 2 tak je mozne ze sici plyn co zustal v trubkach
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
9.4.11, 21:48 |
|
|
gokralik
|
Jo, měl by tam být zpětný ventil, takže to povol a počkej chvíli (hlavně někde ve větrané místnosti nebo venku). Pokud to bude utíkat i za minutu, dvě, radši bych to zas utáhl a dal to do zkušených rukou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
9.4.11, 21:52 |
|
|
varok
|
Co, že je v nádrži půlka a ty to rozebíráš? Sebevrah pomoc!!! Když se něco dělá s LPG systémem, navíc se dělá s nádrží, tak se vyjede plyn do prázdna. Nikdy se nevyjede všechno, ale zůstane tam jen trošku a to po pár sekundách vyprchá. Ale s půlkou nádrže bych neriskoval.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.4.11, 22:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok> ja po nehode naseho prvniho facka tahal plnou nadrz plynu z rezervy plynar byl rad kdyz sem mu to dovezl ze to chci namontovat do druheho facka a cestou k nemu sem to drtil 160 po okreskach s nadrzi polozenou v kufru
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
11.4.11, 09:24 |
|
|
varok
|
Se dívám, že tady jsou všichni blázni.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.4.11, 11:48 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja nejsem blazen ja sem letadlo
|
11.4.11, 11:56 |
|
|
gokralik
|
Proč blázni? Z toho nesmíš mít takový strach, je to to samé, jako bys vezl v autě plnou PB láhev.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.4.11, 16:18 |
|
|
varok
|
Já jsem si taky vytahoval z fáčka nádrž sám, ale obsah jsem vyjel až to nejelo. Potom jsem jemně povolil tu matku na trubce a zbytek plynu vypustil. Pak jsem pro jistotu utáhl ten pojistný ventil na nádrži. Namontovat si ji raději nechám u profíků.
Naposledy upravil varok dne 12.4.11, 11:39, celkově upraveno 1
|
11.4.11, 22:54 |
|
|
john simple
|
montáž u profíku určitě, už jen kvůli papíru o revizi
|
12.4.11, 05:20 |
|
|
varok
|
Sice mi chlápek kousek od mé garáže radil, že jestli chci ušetřit, tak to mám namontovat sám a jenom si to za pár korun nechat změřit, jestli někde neuniká plyn. Raději neriskuji. Kdyby se něco stalo....?
|
12.4.11, 11:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mach164 píše: zdravym vrakuju jednu feldu melo to lpg .v kufru to ma valcovou nadrz na ni je kulatej budik stav plynu v nadrzi pak nejakej ventil (zavrel jsem ho) no a pak dve trubky .jedna k tankovacimu hrdlu a druha dopredu k motoru . ta k motoru jde odpojit a nic neutika .ta druha po povoleni zacne utikat plyn nejde to zavrit .v nadrzi je asi pulka lpg mam ji odpustit do vzduchu ??? nebo jak to sakra udelat poprve vidim lpg a hned me to takhle vypece jestli jsi zavřel přívod na tom multivenilu tak ho raději ještě dotáhni klíčem pokud to nejde otevři auto před barákem ustříhni trubky a čekej co bude, zkus tenhle ohoz http://www.borgata.cz/ochranne-prostredky-oblek.php proč riskovat http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... CBwQ9QEwAA
|
12.4.11, 17:48 |
|
|
varok
|
Nevím o co se vám jedná, vždyť i u profíků někde v servisu dáte třeba 500,- kč a jste vysmátí. Nádrž můžete i nadále používat, nebo někteří je vykupují.
|
13.4.11, 07:38 |
|
|
john simple
|
já se ptal na výměnu nádrže ( dodám svou ) a chlápek mi říkal , že za 600 Kč, včetně revize. Takže jasná volba, svěřím odborníkovi a mám to i s papírem
|
13.4.11, 09:51 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
panove tady se jedna o demontaz nadrze ktera je ve voze na zvrakovani ne o vymenu nadrze ve stejnem voze
|
13.4.11, 10:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|