vyndani lpg nadrze felicie
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: vyndani lpg nadrze felicie
To je jedno, ale psal, že v ní je ještě půlka plynu, to bych vůbec neriskoval. Pokud je nádrž prázdná, není co řešit. Já jsem psal o servisu LPG jen z důvodu toho obsahu v nádrži.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.4.11, 11:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Ježiš děláte z komára velblouda... proč máte auto na LPG, když se toho tak strašně bojíte? Prostě dotáhnu ventil, povolím čtyři matky a nádrž je venku...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.4.11, 15:40 |
|
|
fatal
rejpal
|
A to byla poslední hláška před smrtí.
|
13.4.11, 16:07 |
|
|
gokralik
|
Už jsem to dělal 3x a určitě to nebylo naposledy. Jednou mi dokonce trochu plyn syčel u splynovače, trvalo asi měsíc, než jsem se dokopal zajet pro těsnící kroužek.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.4.11, 16:55 |
|
|
fatal
rejpal
|
A cítíš se dobře? Jako Achmed?
|
13.4.11, 17:03 |
|
|
gokralik
|
No no... prostě to není tak nebezpečné jak to "vypadá". Na kecy "bál bych se s tím jezdit" už jsem alergický. Mám to v autě 16 let a ještě jsem do povětří nevyletěl.
|
13.4.11, 17:53 |
|
|
varok
|
Já už mám třetí autí na LPG. Já se s tím nebojím jezdit, to bych neměl auto na LPG, ne? Ale jezdit autem s odborně namontovaným LPG, nebo se v tom hrabat a povolovat trubky, když je v nádrži ještě plyn je něco jiného. jednou jsem viděl nějakou legraci na netu, jak típek měl na zádech montérek LPG servis a motoval něco v autě. V hubě měl zapálené cigáro. To mě mě málem omývali.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.4.11, 19:27 |
|
|
darklord
|
No a? Ked vie co si moze dovolit nevidim problem. Sam vidis aky je strasny porod nastavit LPG aby v motore fungovalo - staci pol milimetra inak odtrh na sviecke a uz to nepali. Samemu sa mi stalo ze som hadzal cigara cely den v dielni do kybla s vodou aby som vecer zistil ze to nebola voda ale superhorlavy supervybusny benzin s riedidlom.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.4.11, 08:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re:
gokralik píše: Už jsem to dělal 3x a určitě to nebylo naposledy. Jednou mi dokonce trochu plyn syčel u splynovače, trvalo asi měsíc, než jsem se dokopal zajet pro těsnící kroužek. jde i vyměnit multiventil když je nádrž plná to jsem zas dělal já, pustíš plyn aby valil ven a když ujde asi jedna třetina tak ty dvě třetiny v nádrži zamrzou, přehodíš multeventil, počkáš plyn rozmerzne a jedeš dál, jak píše darklord když víš co si k tomu můžešdovolit je to brnkačka jinak do toho raději nevrtejte, můžete skončit i před soudem pro obecné ohrožení miloš
|
15.4.11, 09:12 |
|
|
john simple
|
hned potom, co tě pusti z oddělení popálenin nebo plastické chirurgie
|
15.4.11, 10:28 |
|
|