Autor |
Zpráva |
Matthew.cz
|
problém s osvětlením SPZ
Zdravím......Mám malej problém,prosím o pomoc . Řelk jsem si že dám do osvětlení SPZ 12W diodový pásky, po demontáži obímky se žárovkou jsem vytáhl žárovky a na kontakty jsem napájel diodový pásek to samé na druhém.......Po zpětné montáži a rozsvícení světel se mi spálila pojistka.......Vše jsem měl spávně zapojené (+ na +, - na -)........Je možné že ty pásky jsou tak silné že mi spálí pojistku?
_________________ Škoda Favorit 136L - 1989 Škoda Forman 135 LXi - 1993
|
14.4.11, 10:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: problém s osvětlením SPZ
Ja bych spise hledal zkrat. Pajet draty do objimky je prasarna
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.4.11, 11:11 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
1) na kolobezce sem SPZ jeste nevidel 2) pasky nejsou na 12W ale 12V 3) nejsou ty kabely nekde spojene 4) 2x poradne skontroluj vsechny spoje neni mozne aby diody ktere nemaji skoro zadny odber ti ty pojistky vyrazily
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.4.11, 11:15 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ma v podpisu favorit a kombik, tak to zas neni uplne zcestne
|
14.4.11, 11:19 |
|
|
Matthew.cz
|
Všechno jsem zkontroloval, nikde žádný zkrat......Sory za 12W jsem spíš přes muziku........ ........Když jsem tam měl připojený diodové pásky + jsem tam vrátil žárovky tak se nic nestalo a svítilo to...........Nechápu to.....
|
14.4.11, 11:21 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Matthes píše: No ma v podpisu favorit a kombik, tak to zas neni uplne zcestne kdyz sem to psal jeste to tam nemel
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.4.11, 11:22 |
|
|
Matthew.cz
|
co jsem tam neměl?Nauč se číst..........
|
14.4.11, 11:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
21lucas: Kdyz sem to psal ja tak uz to tam mel No tak musi byt nejak vady ty pasky... Ty jsou koupeny a nebo doma delany? Zkus zapojit na baterku zda shori a nebo ne.
|
14.4.11, 11:33 |
|
|
Matthew.cz
|
Pásky jsou kupované...........Abych se s nima štval a vyráběl je doma,nejsem idiot......To radši koupím.Pásky v pohodě svítí.......Nechápu co stím může být.......
|
14.4.11, 11:38 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no tak mozna jo ale na to psal driv nez Matthes jen se mi tam potom nejak dostal ale to neni dulezite > pokud to sviti se zarovkama a bez zarovek vyhazuje pojistky tak se mu ty kontakty nekde dotykaji jak to zapajel
|
14.4.11, 11:52 |
|
|
Matthew.cz
|
Ještě se na to podívám......pořád mi to vrtá hlavou kde je chyba.......Radši koupím pojistky (do zásoby ) a uvidím..........
|
14.4.11, 12:39 |
|
|
varok
|
Nebylo by lepší ty dráty od osvětlení SPZ odpojit z fastonu a na pásky s LED diodami napájet nové dráty s fatony? Ty zapojit přímo místo světýlek SPZ na kabeláž v autě a jde to lépe zaizolovat, i kdyby jen izolačkou. Pořád lepší než pájet do objímky, kde se to mohlo spojit. Nebo kápl cín pod ten středový plíšek, není to třeba vidět a je to spojené.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.4.11, 17:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|