|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Přechod na N95 u 120L a seřízení předstihu
Autor |
Zpráva |
DefiantM
|
Přechod na N95 u 120L a seřízení předstihu
Mám Škodu 120L a doteď jsem jezdil 66 tisíc km na Speciál 91 - vzhledem k tomu, že se už těžko shání a občas je i dražší než Natural 95, rozhodl jsem se, že už budu tankovat pouze N95. Slyšel jsem, že by se měl u motoru seřídit předstih - zvládnu to jako laik, kde a jak se to seřizuje? Má někdo zkušenosti s dlouhodobým používáním Naturalu 95 bez aditiv? Mám to radši přidávat ke každé nádrži či jen občas? - četl jsem tady, že někteří jezdí i bez toho a je to OK ale nerad bych to zničil. Co obnáší úprava na neaditivovaný benzín - zjednodušeně jak je to složité? Jsem laik, radši se ptám tady, děkuji předem za konstruktivní odpovědi, reakce - že už to tady někdy před lety bylo - si prosím odpusťte.
|
23.4.11, 18:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Přechod na N95 u 120L a seřízení předstihu
Pred lety? Je to tu kazdy tyzden. A kazdy tyzden piseme ze JE TO TU UZ NAPISANE! http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=202
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
23.4.11, 18:38 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Přechod na N95 u 120L a seřízení předstihu
K clanku bych podotkl, ze sedla ventilu se sice pokazi, ale projevi se to asitak po 30000km. LPG je pro sedla ventilu mnohem horsi a spousta aut uz leta jezdi bez upravy sedel.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.4.11, 19:46 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|