Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Fabia 1.0 junior
s PD se dá taky v pohodě jezdit pod pět litrů
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.4.11, 11:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
Pokud uvažuješ o junioru, očividně nemáš vysoký nároky na výkon, takže bych třeba doporučil fábku 1.4 tdi, pokud netrváš na benzínu. Při nájezdu 40 ročně bych se ale opravdu maloobjemovýmu benzínu spíš vyhnul.
|
28.4.11, 12:15 |
|
|
kwiko
|
Junioru a aj HTP by som sa vyhol a poohliadol sa po niecom inom, mozno aj mimo koncern. osobne mam dobre skusenosti s volvami. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 40/8794119 Aj ked 1,8 je lepsi motor = ma aj trocha nizsiu spotrebu. Nechcem tu vyvolat diskusiu ktore auto je lepsie, ale ze existuju aj auta mimo koncern (a ak to nieje dacia/chevrolet/lada) co dokazu sluzit za par korun
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.4.11, 12:57 |
|
|
paži
|
to máš pravdu kwiko...každopádně na takovýhle dojíždění bych volil něco většího než fábku, třeba tu oktávku 1.6 na LPG..je jich celkem dost kolik na to vlastně máš?
|
28.4.11, 15:34 |
|
|
driver
|
Ok,všem moc díky za rady,jenom jsem se o ni zajímal.Abych řekl pravdu,ještě jsem v ní v životě nejel ,ale zas na druhou stranu nepotřebuji aby leťela 200km/h na to jsem měl Octávii eReSo,tam nebyl problém i 240km/h ale jinak jezdim s Felinou 100 - 120km/h i když dokáže podat i 180km/h
|
28.4.11, 16:47 |
|
|
paži
|
No nepotřebuješ aby lítala 200, ale potřebuješ aby vyjela kopec
|
28.4.11, 17:02 |
|
|
hans
von GLEXR
|
V Junioru 1,0 zapomeň na jízdní dynamiku Felicie, té se opravdu ani nepřiblížíš. Řízení bez posilovače je taky náročnější na ovládání než u Felicie, jedinou snad výhodou je tvrdší podvozek Fabie, ale s touhle motorizací ho stejně nemáš šanci využít... Připojuji se k ostatním a říkám tohle nebrat! Když už bys vyloženě chtěl jenom Juniora a nic jinýho (což je blbost,ale lidi mají různé choutky), zkus se poohlédnout po verzi 1,4 44 kW. Ta je aspoň živější. Měli jsme tu 1,0 verzi v práci jako služebáka, no jezdit se s tím pořádně nedalo, ještě tak po městě, ale zase rvát to těžký řízení při parkování... nikdo to moc nechtěl. Kolega s tím pak jezdil domů a jednou dorazil po víkendu a na stropě byly bahnem obtisklý stopy od farmářek, nebo co to bylo za boty. Že prej se seznámil s nějakou Němkou. To byla tak jediná činnost, ke který tohle auto bylo v nouzi použitelný.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.4.11, 17:07 |
|
|
darklord
|
Ja by som z toho juniora bral motor
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
28.4.11, 18:00 |
|
|
ferrari
|
Do kosačky?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.4.11, 18:22 |
|
|
Thomy
|
Sadra17 píše: s PD se dá taky v pohodě jezdit pod pět litrů To asi jo, ale rotačky jsou nejspolehlivější a nejjednoduší. Vstřikovače "za babku" oproti PD
_________________ Octavia Combi ASV, Felicia Combi AEE
|
28.4.11, 19:21 |
|
|
driver
|
hans píše: V Junioru 1,0 zapomeň na jízdní dynamiku Felicie, té se opravdu ani nepřiblížíš. Řízení bez posilovače je taky náročnější na ovládání než u Felicie, jedinou snad výhodou je tvrdší podvozek Fabie, ale s touhle motorizací ho stejně nemáš šanci využít... Připojuji se k ostatním a říkám tohle nebrat! Když už bys vyloženě chtěl jenom Juniora a nic jinýho (což je blbost,ale lidi mají různé choutky), zkus se poohlédnout po verzi 1,4 44 kW. Ta je aspoň živější. Měli jsme tu 1,0 verzi v práci jako služebáka, no jezdit se s tím pořádně nedalo, ještě tak po městě, ale zase rvát to těžký řízení při parkování... nikdo to moc nechtěl. Kolega s tím pak jezdil domů a jednou dorazil po víkendu a na stropě byly bahnem obtisklý stopy od farmářek, nebo co to bylo za boty. Že prej se seznámil s nějakou Němkou. To byla tak jediná činnost, ke který tohle auto bylo v nouzi použitelný. No když jsem začínal na Š120 která měla jízdní komfort jako trakař,motoru se do kopců nechtělo a co se týkalo jízdy po městě tak to bylo utrpení kristovo,buď vařila nebo chcípala a parkovaní děs běs..ty rejďáky byli snad totálně zarezlý a když jsem zvládnul jezdit s takovým vrakem tak myslim že Fabie i byť 1.0 junior je o dost lepší ...s tou juniorkou to nemyslim vážne,ale jen mě zajímal názor,ještě na změnu vozovýho parku je čas,Felda na ještě cca 6,5roku platnost LPG
|
28.4.11, 20:50 |
|
|
driver
|
Sadra17 píše: s PD se dá taky v pohodě jezdit pod pět litrů JJ,to máš recht,v práci jsme měli služební Octavii RIDER I.generace 1,9TDI PD 130PS a na spotřebu byla fajnová i když jsme s ní leťěli do Německa pořád pod plnym tak sotva vylezla přes 7l/100km
|
28.4.11, 20:53 |
|
|
CrazyMan
|
v bílovci na prodejně je jetá felicia starej xicht najeto opravdu málo pod 50 tisíc za 36 klacků jen tak kdyby někdo chtěl
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
28.4.11, 20:57 |
|
|
varok
|
A víš na sto pro že má jen pod 50 000 km? Dnes jsou bazary samý podvodník a zloděj.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.4.11, 11:07 |
|
|
john simple
|
driver píše: No když jsem začínal na Š120 která měla jízdní komfort jako trakař,motoru se do kopců nechtělo a co se týkalo jízdy po městě tak to bylo utrpení kristovo,buď vařila nebo chcípala a parkovaní děs běs..ty rejďáky byli snad totálně zarezlý a když jsem zvládnul jezdit s takovým vrakem tak myslim že Fabie i byť 1.0 junior je o dost lepší tak to si se o auto moc nestaral, š 120 má uplně postačující jízdní komfort, mám ji jako spotřebáka každy den do práce, po městě, mezi město, pořád lepší než fóbie
|
29.4.11, 11:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|