Autor |
Zpráva |
Martas
|
Fabia centrál
Mám problém na fabii s centrálním zamykaním. Pořád mě cvaká a nejvíc to děla když jsou dvěře odemknutý. Paměť závad je čistá a v měřených hodnotách jsem nic nezjístil. Nevíte někdo co stím?
_________________ Felda 1.6 r.v. 99 stříbrnák
Fanda karbec, lpg r.v. 93 červenej na litákách
|
28.4.11, 08:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Fabia centrál
Žeby špatný dveřní spínač?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.4.11, 11:41 |
|
|
Martas
|
Ještě jsem si všiml že to reaguje na oteviraní patych dveří. Když to zrovna nic neděla a otevřu pate dveře tak to začne dělat hned.
|
28.4.11, 12:30 |
|
|
varok
|
Zkontroloval bych ukostření centrálu. Ale nevím, jestli už nemá fábka centrál origo v ŘJ motoru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.4.11, 18:57 |
|
|
petr petr
|
Můžu tě ujistit že neznám vozidlo VW, které by mělo centrál v řj motoru. Podívej se na kabeláž co vede na páté dveře v průchodce.
|
29.4.11, 12:23 |
|
|
Martas
|
Všechny průchodky mám zkontrolovaný. Našel jsem 1 drat přerušenej u řidiče ale nic se nezměnilo. Nemohla by to dělat komfortka?
|
29.4.11, 14:07 |
|
|
petr petr
|
Mohla , ale ještě bych to možná napíchl když to blbne a projel měřené hodnoty jestli tam neuvidíš nějaké anomálie. Jinak asi zkontrolovat komfortku už jsem měl i nedosunutý konektor na komfortu a taky to cekem blblo. Je umistěna nad plynovým pedálem.
|
29.4.11, 17:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
projed toho víc řídící jednotka centrálního zamykání, zda odpovídají měřené hodnotky zkus i kontrolu akšních členů, pak bych odpojil zámek řidičových dveří musíš sdělat tapec pokud to přestaně dělat tak vyměnit pasuje s koktávkxy cena fábky je furt předražená, taky kontakt v mozku to je v tom motorku, zkus diagnostiku a odpoj zámek u řidiče a pak napič jak ti to maká
|
29.4.11, 19:40 |
|
|
varok
|
Tak já nevím, jak to mají řešené ty novější škodovky.
|
30.4.11, 19:21 |
|
|
venda
|
Když nevím tak držím hubu. Ostatní snad prominou. Některé příspěvky nejaktivněšího uživatele opravdu stojí za to.
|
30.4.11, 20:35 |
|
|
Martas
|
diky za rady všem.v pondělí se na to mrknu a pak napíšu jak jsem dopadl.
|
1.5.11, 07:06 |
|
|
Martas
|
Miloši nestačilo by odpojit svorkovnici v průchodce. Pokud jo tak jsem zkoušel postupně odpojovat všechny dveře a nic se nezměnilo.
|
1.5.11, 07:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
venda píše: Když nevím tak držím hubu. Ostatní snad prominou. Některé příspěvky nejaktivněšího uživatele opravdu stojí za to. jestli myslíš mě tak naoiš jk bys na to šel, by mě zajímalo
|
1.5.11, 11:10 |
|
|
venda
|
To platilo na nejaktivnějšího přispěvatele Varoka.
|
1.5.11, 12:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a ty o tom něco víš já jen zjistil že vag je naprd, tuším svoboda prodává program na opravu centrálů, mi se to zatímpodařilo opravit že jsem našel uhnilé piny v mozku, mikrospínače v zámcích alety neumímvyměnit, nebo přesnějí mám takovou cenu že se to nevyplatí a dám čínu, tuším uživatel vít přišel na to že levnější zámek z koktávky pasuje do fábky, pak jsem měl třeba zpřelámané drátky, vadné pojistky které nebyly nijak okem poškozené, pak ta zašitá pojistka pod relátkama, taky jsem zjistil že mozkymají jiné protokoly podle čeho je identifikovata jak je na netu hledat, snad jediný kdo tomu trochu rozuměl je kewino na dieselpower, jinak prázdná sláma obecné internetové tlachy spam miloš
|
1.5.11, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|