|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Nedostatocny chod plynoveho pedalu - R130
Autor |
Zpráva |
darklord
|
Nedostatocny chod plynoveho pedalu - R130
Dneska som s kamosom zase po nejakom case riesil problem s tym ze auto vo vyssich otackach (nad 3500) straca dych. Ked auto kupil bol na karbeci nejaky kladkovy mechanizmus a diky nemu chodila klapka na karbeci tak n 50%. Toto sme vyhodili, dali novy bowden, novu strunu a problem pretrval aj ked uz s vecsim chodom lanka. Tak som mu este odporucil kupit novy plynovy pedal na Mko - a zistujem ze ani ten este uplne nevyriesil problem. Proste ked je pedal na podlahe, na karbeci je hadam este 15° do dorazu - tym padom druha komora skoro ani neotvara. Vola na strune je 1mm, pedal Mkovy, karbec z mojho rapida. Nejake napady?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
13.5.11, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
john simple
|
Re: Nedostatocny chod plynoveho pedalu - R130
myslis, že na rapidu je jiny pedal? eventulně jiná delka bowdenu? uz se to tu někde rešilo jak chodi pedál? nedrhne?
Naposledy upravil john simple dne 13.5.11, 20:04, celkově upraveno 1
|
13.5.11, 20:02 |
|
|
darklord
|
No EDSR a SEDR karbece maju iny pedal pokial viem. Kamos mal tento problem ze nesla klapka karbecu na doraz a vyriesil to prave pedal ktory mal na pohlad dlhsiu paku.
|
13.5.11, 20:03 |
|
|
john simple
|
no zajimave je, že něco podobneho mi dela na 120, ale já už mam mizerný bowden a navic mi ho trosku ohyba baterka co je v motorovem prostoru na mezistene. nekdy je to ok a někdy netahne a drhne
|
13.5.11, 20:23 |
|
|
Šemik
|
To jsem řešil několikrát, vždy se musel uříznout doraz pedálu, někdy i s kusem pedálu.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.5.11, 16:43 |
|
|
darklord
|
No to som odporucil ako docasne riesenie, ale je zvlastne ze na mojom aute som tento problem jakziv nemal. Vzdy som mal skorej strach ze pri plnom plyne pretrhnem strunu
|
14.5.11, 17:25 |
|
|
john simple
|
no já jednou tak dupnul po plyně, ze se mi v tunelu urvalo uchyceni bowdenu
|
14.5.11, 17:28 |
|
|
Jiri
|
misto struny dat lanko, urezat ten doraz, pripadne pak trosku natahnout tu pruzinu aby se plyn vracel a chodil lehce, jinak na nekterych pedalech se jakoby pootocil pedal vuci te osce a pak to bylo vse jinak, pokud nepomuze ani urezat doraz tak jiny pedal, kazdopadne aby to chodilo na doraz je zaklad taky sem s tim par veci zazil, ja na bmm i odpilovaval kouek te hlinikove opery aby sel pedal jakoby vice dozadu a tim sem ziskal vetsi chod
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
14.5.11, 21:24 |
|
|
darklord
|
Pedal je novy a robi to same co stary, tam chyba nebude. Uvidime ako je natiahnuty bowden a potom sa bude riesit dalej.
|
14.5.11, 21:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|