|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Co s tim vejfukem teda...
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Co s tim vejfukem teda...
Tak už mám svody, mělo by jít o tovární 4-1 na áčkovýho Favorita. Teď potřebuju vymyslet co tam napojit dál. Svody jsou zakončeny kulatou trubkou a dvěma očky z boku, pro uchycení dalšího dílu nasunutím na přesnou trubku a zajištěním přes pružinky. Představu mám zatím takovouhle: Na konec svodů nasunout přesný, zřejmě vysoustružený konec, za něj přivařit vlnovec, k němu středový díl z 1.9D feldy a na konec použít nějaký "tuning" konec pro 1.9D, např.: http://www.nejlepsiceny.cz/vyfuky-autom ... 65-mm.htmlNevim, co s tim a co je vyzkoušený, že funguje a nemám nikoho, kdo by mi to svařil...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.5.11, 09:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Co s tim vejfukem teda...
A favorit měl obyč svody
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.5.11, 09:22 |
|
|
Nepér
|
To máš jedno. Koukám teď na dokumentaci a byly tam sériový tvary ale větší průměry.
|
11.5.11, 09:27 |
|
|
varok
|
Pokud nemáš svářeče, nešel by sehnat vlnovec, který má na obou stranách rozříznuté konce a stáhne se pomocí objímek, podobně jako 2. a 3. díl na fávu? S výfuky ti neporadím, ale já mám od JP výfuky a jsem spokojený.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.5.11, 20:02 |
|
|
Nepér
|
Hm, teď mám jinej problém, po bližším ohledání jsem zjistli, že je to děravý, jen fakt nevim, jestli to třeba není schválně?
|
11.5.11, 21:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
těžko to bude schválně
|
11.5.11, 21:47 |
|
|
Nepér
|
Nojo, jen mě mate, že to nevypadá prorezlý, ale spíš nedovařený.
|
12.5.11, 01:36 |
|
|
Nepér
|
Je to v tomhle místě... Napadá mě to tam rozříznout, opravit a zase svařit... pakárna. Nebo nějakej tmel? Jak ho tam dostat? Bude to držet?
|
12.5.11, 08:12 |
|
|
varok
|
A ty svody jsi koupil od někoho starší? Vypadají už dost jeté. Nebo to někdo vyráběl a neuměl se tam dosatat svářečkou, tak to nedovařil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.5.11, 23:07 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tam sahni tenkou rutilovou elektrodou, prumer 1,6 a melo by to byt ok
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.5.11, 23:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|