Autor |
Zpráva |
CrazyMan
|
Re: Slezská sekce
tak když ti už nic jiného nezbyde
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
11.5.11, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
john simple
|
uz jsem jednou pil i nealko bernard. s prichuti tresni nebo visni, vychlazene good
|
11.5.11, 20:40 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Tak ja nevím co vy na todle trebas Příbor? Frenštát p.R. ...
Ostrava, frydek apod mne vubec nelaka, tam sem se nadelal az az xD a nemam rad benga xD
|
11.5.11, 22:13 |
|
|
CrazyMan
|
|
11.5.11, 22:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
No nevím, věta "Preferujeme účastníky, kteří ukáží své nápady a invence" mi připadá jako pozvánka na veškeré exoty od Přemka prkenného Podlahy z Receptáře... Co my tam s našima sériovkama?
|
11.5.11, 22:23 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
to tak az dalsi akce xD
|
11.5.11, 22:25 |
|
|
CrazyMan
|
fatal píše: No nevím, věta "Preferujeme účastníky, kteří ukáží své nápady a invence" mi připadá jako pozvánka na veškeré exoty od Přemka prkenného Podlahy z Receptáře... Co my tam s našima sériovkama? i originály v pěkném stavu se cení... taky jsi na tom nechal ruky a nohy aby to vypadalo tak jak to vypadalo ne??? samo že tam nechcem týpky co si za mega koupí auto a pak se s ním jenom chlubí...
|
11.5.11, 22:26 |
|
|
john simple
|
tak včera proběhl mikrosrazík u Kauflandu, startér předaný, snad se na to o víkendu vrhnu jinak kurňa nazpátek stály švestky v Těrlicku a pak v Těšíně pod mostečákem, je teplo, tak vylezají, svině
|
13.5.11, 05:17 |
|
|
john simple
|
co ta neděle, máte nějake představy ?
|
13.5.11, 22:05 |
|
|
gokralik
|
Proč svině? Dělají svou práci a je dobře, že jsou u toho vidět.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.5.11, 22:54 |
|
|
john simple
|
kdyby dělali svou praci dobře, bylo by jich vice videt na cestach a hlavne v kritickych mistech, ne tam, kde se da dobre vydelat. pomahat a chranit
|
14.5.11, 07:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak neděle by mohla být, pokud nebude hyperhnusně... A nějaké konkrétní nápady na místo by nebyly? Ve Frenu to až tak moc neznám, tam mě napadá leda plácek u krytého bazénu, zajít se vyšplouchat do bazénu a pokračoval v kecání na plácku. Pak je ještě dobrý plácek u STK, ale tam okolo nic není... Příbor neznám vůbec.
|
14.5.11, 10:32 |
|
|
darklord
|
Poznate niekto osobne uzivatela 'aski' ? Kupil som od neho radio, ale neposlal mi k nemu kod, takze mam take celkom drahe tazitko. Sukromne spravy si cita ale neodpisuje.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.5.11, 11:24 |
|
|
varok
|
Askiho neznám moc osobně, ale od vidění. Byl na jednom srazíku a nedávno jsem od něho koupil tlumiče na feldu. Bydlí myslím někde v Ostravě-Hrabové. měl jsem s ním scuka u tesca v Hrabové.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.5.11, 12:19 |
|
|
varok
|
Nevím co se děje, včera večer byly všude cajti. Jak jsem jel z odpolední, tak asi 3 auta u bazarů na šumbarku, jak je ten plácek před bazary a už to tam katovali. Další tři auta a plno *cenzurováno* bylo jak se jede za tunelem k Lidlu na šumbarku, do toho kopce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.5.11, 12:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|