|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
aho
|
Felicie ztrácí se voda.
Zdravím chlapi. U felicie 1,3 MPI se mi začala trochu více ztrácet voda. Prošel jsem všechny spoje hadic (dotáhl), zkontroloval vodní pumpu a na žádný únik jsem nepřišel. Všiml jsem si ale, že pod víčkem na dolévání oleje je pěna (v oleji ve vaně čisto). Nemůže to nakonec být těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava a dají se případně tyto dvě možnosti rozlišit předem? Jinak to jezdí bez jakýchkoliv náznaků obtíží.
Dík
|
18.5.11, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mataw
|
Re: Felicie ztrácí se voda.
no zjistit to asii s urcitosti doma pokavad nemas na to veci tak to bude tezky ale kdyz to vemem logicky a sundas hlavu tak pokud bude to tesnění nejaky rozežrany nebo nebude dosedat tak to tece tam ne pod hlavou ja bych to teda po zkušenostech s tím mím pekačem sundal hlavu zkontroloval presahy vložek popřípadě kouknul jestli nejsou prožrany vložky a jen tak nejak zkontrolovat pod vložkou tesnení (nevím teda zda je tam jeste měděná podložka nebo uz guma nebo co to tam davaj treba jestli se to nepovedlo prevařit oni prej po čase radi praskaj co sem slyšel od nekterejch lidi co s tim maj víc zkušeností ) Jo a jak hodně utíka voda ?? a utika behem jízdy a nebo po ní ?? kdyz to vychladne ?
|
18.5.11, 20:48 |
|
|
mataw
|
jo a ješte mne napada rozbity víčko u nadobky s chladící kapalinou mohla by se taky vypařovat pokavad by byl v nem ten vyntil kouslej nebo tak nejak
|
18.5.11, 20:52 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pokud je pena na vicku od oleje je prdle tesneni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.5.11, 20:55 |
|
|
aho
|
Chlapi dík za názory Začíná mi to víc vycházet na to těsnění
Musí se z hlavy všechno odmontovat nebo může něco zůstat namontováné (sací, výfukové potrubí? )
Jak se kontrolují přesahy vložek, příadně kolik má přesah být?
Nebo nějaké fígle při demontáži a montáži hlavy z vlastních zkušeností.
Dík
|
19.5.11, 18:26 |
|
|
venca.m
|
sani/vyfuk sundat musíš ať můžeš nechat srovnat hlavu, přesahy změříš tak že si položíš ocelové pravítko na vložku a listovou měrkou změříš mezi vložkou a blokem. Z vlastních zkušeností, až budeš dotahovat hlavu momenťákem, doporučuju to na ten stejný moment projet dvakrát, protože když se vrátíš k tomu prvnímu šroubu zjistíš že je dotažený méně než ty další.
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
20.5.11, 09:58 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|