Autor |
Zpráva |
MatesaM
|
Brzdové světlo
Ahoj
Chtěl bych vás všechny požádat o radu.
Neustále mi svítí brzdová světla. Když vypojím brzdový spínač u pedálu stále svítí a když vypojím i pojistky tak taky. Teď momentálně jsem nucen odpojovat baterii.
Nemáte někdo s tímto zkušenost?
Předem děkuji
|
15.5.11, 14:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Brzdové světlo
U jakýho auta?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.5.11, 15:28 |
|
|
MatesaM
|
Škoda Felicie Combi rv 1998
|
15.5.11, 15:31 |
|
|
buldozerxxx
|
nemas nahodou zlamanej ten kabel jak oteviras kufr v tom zlomu....ja je mnel taky rozpraskany a mistama bez buzirky..
|
15.5.11, 16:40 |
|
|
MatesaM
|
Kde přesně myslíš? U levé lampy jak je odbočka na 5 dveře?
|
15.5.11, 16:44 |
|
|
varok
|
Feldy ani fáčka neměli brzdové světla na 5. dveřích, tak co tady strašíte! Fáčka měli v 5. dveřích jen mlhovky a zpátečky a feldy už nemají ani to. Feldy mají všechny světla dole. Pokud svítí stále brzdové světla, tak se někde dostává proud do káblu nebo svorek brzdových světel. Teď si nejsem jistý, ale jestli není do té plastové konzole natáhnutý drát stále pod proudem a tam se to nespojilo. Nebo pak bude problém někde po cestě. Jestli ale nepomáhá odpojení spínače brzd a vytáhnutí pojistky, tak to bude podle mě až někde u konce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.5.11, 18:40 |
|
|
Milan Koukal
|
S tou výbavou se pleteš od léta98 měla každá felda z výroby 3. brzdové světlo
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
15.5.11, 20:00 |
|
|
MatesaM
|
Pánové je docela jedno jestli tam bylo 3 světlo nebo ne. Ale upřsnění. Brzdové svítí i na lampách ne jen na 3 světle.
Díky
|
15.5.11, 20:07 |
|
|
varok
|
Asi jsem to špatně popsal, ale pochopil jsem, že tazateli se jedná o hlavní brzdové světla, né pomocné na 5. dveřích. U toho 3. brzdového světla to může odpojit napořád a je vyřešeno dokud nepřijde na to, kde je chyba. U hlavních brzdových jsou 21W žárovky a za chvíli má po akumulátoru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.5.11, 21:30 |
|
|
michalkatka
|
ja by som to videl na nejakú chybu v poistkovke, alebo spečený káblový zväzok... nezateká ti do poistkovky
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.5.11, 07:44 |
|
|
suresd
|
ja si myslím že má někde prodřenou izolaci a ta se spojuje s káblíkem který je stale pod napětím a nebo semu něco spojuje v pojistkovce každopádně byto chtěl začít prochízet od pojistkovky
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
19.5.11, 20:53 |
|
|
varok
|
Klidně to může být spojené i někde v konektorech apod.
|
22.5.11, 11:12 |
|
|
VencaF
|
varok píše: Feldy ani fáčka neměli brzdové světla na 5. dveřích, tak co tady strašíte! Fáčka měli v 5. dveřích jen mlhovky a zpátečky a feldy už nemají ani to. Feldy mají všechny světla dole. Pokud svítí stále brzdové světla, tak se někde dostává proud do káblu nebo svorek brzdových světel. Teď si nejsem jistý, ale jestli není do té plastové konzole natáhnutý drát stále pod proudem a tam se to nespojilo. Nebo pak bude problém někde po cestě. Jestli ale nepomáhá odpojení spínače brzd a vytáhnutí pojistky, tak to bude podle mě až někde u konce. Co to tu píšeš feldy měly třetí brzdové světlo v 5-tých dveřích a aby do svorkovnice u světla šel stálý proud je taky nesmysl.....
|
8.6.11, 23:48 |
|
|
varok
|
vencaF: ty už si těch felicií asi hodně opravil, že? Já teď elektriku, hlavně 5té vrata na favoritech a feliciích opravuji každou chvíli. Rez je ku...o. Psal jsem, že si nejsem jistý a o pár řádků jsem psal, že jde o hlavní brzdové světlo, né to malé v 5. dveřích. Na to jsem původně zapomněl. Navíc si myslím, že ve svazku dozadu minimálně 1 drát s proudem trvale vede.
|
9.6.11, 10:15 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok>myslim ze jenom kdyz to ma svetylko ale to je asi zavysle na rozsvicenych svetlech
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
9.6.11, 17:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|