Autor |
Zpráva |
vojtechkolinger
|
Nefunkční kontrolky po výměně přístrojovky
Ahoj. Prosím zkušenější o radu. Mám novou Felicii. Udělal jsem pár úprav. Dával jsem nový centrál na DO a měnil jsem přístrojovou desku kvůli otáčkoměru. Po výměně mi stále svítí kontrolka ABS (auto abs ale nemá!) a pak kontrolka provozní brzdy ( http://img15.imageshack.us/img15/294/kontrolky.jpg) nefungují kontrolky levého blinkru, potkávacích světel, vyhřívání zadního okna a vystražných světel. V přístrojovce jsem měnil tachometr (nechával jsem původní). Kde by prosím mohla být chyba? Na autě vše svítí jak má, vše funguje, jen ty kontrolky zlobí. Díky! Wiki
|
24.5.11, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Nefunkční kontrolky po výměně přístrojovky
spatne zarovky nebo kontakty EDIT: zarovku ABS vyndat a bude klid me to na feline dela taky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
24.5.11, 19:50 |
|
|
varok
|
Pokud je to starší přístrojovka, tak se podívat, jestli už nejsou vydřené ty plošky, na které doléhají plíšky od objímky žárovky. Někdy se časem poškodí, když se vyměňují žárovky. Zkontrolovat ukostření přístrojovky!!!
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.5.11, 20:06 |
|
|
vojtechkolinger
|
Ahoj. Ukostření přístrojovky? Kdepak by to mělo být ?
|
24.5.11, 20:15 |
|
|
varok
|
U feldy teď přesně nevím, nejlépe vyzkoušet měřákem, nebo zkoušečkou. Feldy myslím mívají kostru hnědé barvy, takže hledat hnědý drát.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.5.11, 20:25 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
felda / facko kostra na sloupku tyce rizeni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
24.5.11, 20:29 |
|
|
vojtechkolinger
|
Dobře, díky. Vyzkouším to...
|
24.5.11, 20:29 |
|
|
suresd
|
a nebo si nezapojil jednu z těch tři svorkovniček ? pokud se nepletu tak kontrolky jsou v tom černém konektoru
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
24.5.11, 22:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kontrolka abs jde i odpojit a ta ostatní kolikrt nejdou proto že při montáži nemáš sdělaný volan a plasty a jak to tam rveš tak kontrolky ztratí kontakt, nebo prosvicovals kontrolky že jsou OK
|
25.5.11, 05:34 |
|
|
vojtechkolinger
|
Ahoj. Nene, nekontroloval jsem je. A rval jsem to tam přes volant jak píšeš. Takže znovu vyndat? Nemůžou být např. špatné kontakty ve spínačích nebo kabelech?
Svorkovnice jsem zapojil;-)
|
25.5.11, 06:27 |
|
|
vojtechkolinger
|
suresd píše: a nebo si nezapojil jednu z těch tři svorkovniček ? pokud se nepletu tak kontrolky jsou v tom černém konektoru Ahoj. Tak jsem fakt jeden konektor nezapojil nebo vypadl jak jsem to tam rval.. zkrátka.. už je to ok. Vše funguje jak má. Děkuji všem za pomoc!
|
30.5.11, 16:17 |
|
|
suresd
|
a fakt to byl ten černý vid se stane mně seto taky stává že občas nato zapomenu jak to montuju
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
30.5.11, 18:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|