|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
Lyžina pod motor fela
Klucí dotaz....nelibi se mi jak je třeba v zimě motor cely zasraný od všeho co je na cestě, uvažuju o nějakem šusplechu nebo lyžině pod motor...tak dotazy...jaky to ma klady a zapory...klady vim, trochu to ochrani motor, jinak by asi nebyla na zavodnich vozech, zadrží většinu nečistot....nějake minusy ? popř neznate firmu ktera je vyrabi ? bud lyžiny nebo nějaky "paket" plechů ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
24.2.09, 21:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi není byla jen lyžina pod převodovku si neco upav na koktávku stí už looo kč stával tojku miloš
|
24.2.09, 22:00 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
novy popelnice tam maji plastovy dekly, tam to je vylozene jen na krasu a na cistotu, ve sněhu se to nechá otrhat ani nevíš jak, nemluvě o jízdě třeba po lesní cestě. Nevýhdou je, že na favorita to neseženeš, leda vzít nějakou, třeba z octavky a upravit, což nepude nejlíp.
zavodaky to mely z hliniku nebo podobne slitny, dneska si hraji na nejaky karbon a podobné materiály, tam to slouží jako ochrana a je to pevné, dává se to ale jen pod věci, kde by to mohlo dostat ránu od šutrů a nerovností a došlo by tím k zničení nebo poškození motoru nebo náprav či diferenciálů a převodovky. Výhoda je, že si to můžeš udělat i doma, nevýhoda je, že železná bude těžká a chudák motor co to pak má tahat, na karbonovou nemáš, a hliník asi nebudeš umět svářet
|
24.2.09, 22:07 |
|
|
sharpers
|
tam kde pracuju mám možnost v sobotu přinést materiál a svaří mi tam kli´do i hliník.....nedávno sem viděl na aukru lyžinu pod motor prej z policejní fely proto se ptám.....ale asi to byl buď nějaký blud nebo jenom raritka
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
25.2.09, 05:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
policejní feldy to opravdu měly
|
25.2.09, 08:13 |
|
|
Petr105
|
Taky v těch drsnejch honičkách to je dost často o motor
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
25.2.09, 08:19 |
|
|
sharpers
|
|
25.2.09, 15:29 |
|
|
Ochoda
|
Re: Lyžina pod motor fela
sorry ze obnovuju stary tema ale dat auto níž a bojim se o motor a převodovku nevedel by mi nekdo poradit kde bych sehnal nakou lyzinu? doma nemam moc moznost to udelat (nemam na to vybavení dík)
|
27.5.11, 16:44 |
|
|
michalkatka
|
ja som v jednom aute našiel iba takú malú na prevodovku, mne osobne to stačí, ale nemal som to kedy namontovať...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.5.11, 17:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ochoda píše: sorry ze obnovuju stary tema ale dat auto níž a bojim se o motor a převodovku nevedel by mi nekdo poradit kde bych sehnal nakou lyzinu? doma nemam moc moznost to udelat (nemam na to vybavení dík) máš ji doma zajdi na půdu, vem stare lyže, nakrat je podle potřeby, písovinou je přišroubuješ do chladičové stěny a připevníš rozpěrkou do podlahy, natři voskem a jezdi
|
29.5.11, 12:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|