Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Re: Co projde přes STK?
to nezjistis, dokud ti to nekdo nezmeri, emise meri i servisy, vsude tam, kde serizovali a serizujou karburatory musi analyzator mit, tak se s nima nekde domluv
|
28.4.11, 08:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Zkusím tedy zatím někam zajet, abych nekupoval zbytečně 1. díl výfuku a nakonec projdu i bez katu. Náhoda je blbec.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.4.11, 11:46 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ale bojim se, ze budou delat problemy na stk, ma tam byt katalyzator, neni tam (to je videt docela dobre) => problem
leda by si to neuvedomil
|
28.4.11, 14:19 |
|
|
varok
|
Ale když by to prošlo přes Emise, tak by problém neměl být, ne? Ale vím, to je jako s tím hydrokorektorem. Jednou tam má být a fungovat. Pokud nefunguje tak nashledanou.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.4.11, 19:11 |
|
|
MSG
|
Ještě zpět k tomu Mynosu: nechal jsem to opravit a prošel jsem. Proč ale píšu - stál jsem na konci linky, kde mi chlapík seřizoval ty světla na regloskopu, když tam vjelo další auto. V něm chlapík v montérkách, patrně přímo zaměstananec (člověk po lince jezdit nemůže, jen technik) a borec projel celou kontrolní linkou až ke mě asi za 30 sek.! To se to kontroluje známým!!! :thumbdown: Pak se nedivím, že občas musí někoho vyhodit, aby neměli divný statistiky... MSG píše: Jak píšu v příspěvku nad tím, dneska jsem s feldou zažil nemilou špatnou zkušenost - neprošel jsem STK kvůli nefunkčním hydrokorektorům. Chjo... Takže se tam zajít asi nejdřív zeptat... tohle bylo STK Mynos, Bešťákova ul. - Ďáblice, Praha.
|
30.5.11, 09:08 |
|
|
Dawid130
|
MSG: To že projede celou linku neznamená, že je na TK, ale klidně může být na EK, popř. ho třeba vyhodili za světla. Nemůžeš to posoudit z pohledu toho, že linkou jen projel.
|
30.5.11, 09:22 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
využiju téma, snad proti tomu nebude mít nikdo nic jak možná někteří víte, jak jsem místo elektronicky řízeného karburátoru dal jednobodové vstřikování ( BMM ) 50 Kw - oproti tomu karburátoru ze 40 Kw a nevím zda bych prošel přes STK, jde to nějak zlegalizovat aby s tím nebyli problémy a bylo vše jak má být ?? a další dotaz ... vím že lze nebo jde vyměnit motor z fava 135 do fáva 135 ale už nejde z fava 136 do 135ky a naopak. hledal jsem zkoumal jsem ale nenašel jsem nic, čím by to šlo poznat že je tam jiný motor než tam má být proto jsem se chtěl dozvědět co je potřeba a jaký je postup při výměně motoru z totožného auta z totožným označením předem moc díky za odpovědi
|
7.6.11, 11:37 |
|
|
CROWACK
|
změnit systém přípravy směsi legálně nejde - leda to nějak zamaskovat - kwiko + michal při výměně motoru koukají na číslo na nálitku a podle toho určí typ 135/136. Jelikož se motor bere jako náhradní díl, můžeš ho bez povolení výrobce vyměnit pouze za typ, co tam byl...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.6.11, 11:43 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
díky moc, tohle jsem potřeboval vědět ten nálitek je kde ??
|
7.6.11, 11:58 |
|
|
CROWACK
|
u vodní pumpy
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.6.11, 12:02 |
|
|
kakenator
|
Využiju to téma když tu je, mám starého Favorita, vážně už ne zrovna výstavní kousek (spíš naopak ) a čeká mi STK a uvažuji vyrazit do STK Rybnice. Nevíte někdo jak to tam chodí? Jestli má vůbec smysl se tam hnát a nebo rovnou můžu hledat něco jiného?
|
17.6.11, 15:49 |
|
|
Milan Koukal
|
Rybnici neznám ale radši pošli foto jak vypadá ten favorit ať můžeme posoudit jestli to má cenu tam vůbec jezdit
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
18.6.11, 15:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hardb píše: díky moc, tohle jsem potřeboval vědět ten nálitek je kde ?? pokud ti zjistí že jsi změnil karbec za vstřikování jedná se o závadu C zásah do kostrukce motoru vozidlo nezpůsobilé provozu červenou známku ti nedají
|
18.6.11, 16:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kakenator píše: Využiju to téma když tu je, mám starého Favorita, vážně už ne zrovna výstavní kousek (spíš naopak ) a čeká mi STK a uvažuji vyrazit do STK Rybnice. Nevíte někdo jak to tam chodí? Jestli má vůbec smysl se tam hnát a nebo rovnou můžu hledat něco jiného? no pokud máš vránu tak si najdi někoho kdo sní umí stk prolítnout
|
18.6.11, 17:02 |
|
|
varok
|
To je to Hardb, co tady kluci píšou pořád dokola. /prava z Ecotroniku nebo karbecu na BMM není zase tak složitá, ale to přepsání do pepírů je velký problém. Tak buď to zamaskovat, aby to nešlo poznat, nebo napsat na jiné papíry od fáčka BMM.
|
19.6.11, 18:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|