Výrobci výfuků, zlušenosti, konstrukce, přesnost...
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Výrobci výfuků, zlušenosti, konstrukce, přesnost...
Nenašel jsem podobné téma, takže by mě zajímaly vaše zkušenosti s výrobci výfuků, aktuálně na Felicii, ale i jiné by se sem mohly dávat... Polmostrow - neznám, prý už nevyrábí levné šmejdy, ale kvalitní výfuky, něco je na webu http://www.vyfukypolmo.cz/. Tyll - není běžně k sehnání, v prodejně výfuků mi jej nedoporučil, ale na d-fens jej doporučují. Bosal - vcelku kritizovaný výrobce, ani v prodejně výfuků mi jej nedoporučil. Nějaké info i na d-fens.
|
4.6.11, 12:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
Re: Výrobci výfuků, zlušenosti, konstrukce, přesnost...
Bosal - mám jen přední díl tj. "svody" cca 4 roky a zatím dobrý. Tam si myslím že stačí.
A jinak střední díl a zadní mám Karsit což se asi kvalitativně rovná nejvíc originálu podle toho co jsem slyšel od mechaniků atd (prý Karsit vyrábí i pro Škodovku).
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
4.6.11, 12:08 |
|
|
fatal
rejpal
|
O Karsit je zmínka i na TW.
|
4.6.11, 12:10 |
|
|
ferrari
|
Ja som dával na Corsu takýto: Dávajú to na Peugeoty v origo servise Peugeot a spokojnosť...ja som to tam dal tuším minulý rok (stredný a koncový) a zatiaľ OK. Je to tiež Polák.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.6.11, 13:02 |
|
|
gokralik
|
Jak Tyll nejde sehnat? Teda nevím jak u Fe, ale na Fa jich mají hromady v každých autodílech. Podle mě má Tyll vysokou kvalitu (měnil jsem loni tak po sedmi letech - přitom při spalování LPG vzniká mnohem více vody než u benzínu). Jediné co mě překvapilo byl nějaký divný úchyt, musel jsem ho trochu ohnout, aby pasoval.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.6.11, 14:21 |
|
|
CROWACK
|
Gokrálik chtěl říct, že tyll měl před 8mi lety dobrou kvalitu
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.6.11, 14:33 |
|
|
gokralik
|
To ano, to je jediné co mohu říct. Po roce nový výfuk vypadá pořád stejně, snad jen kolem svarů opadla barva. Máš jiné zkušenosti Křováku?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.6.11, 15:08 |
|
|
varok
|
Pokud chce někdo ušetřit, Polmo občas dávám a spokojenost. U naší feldy ho mám rok, středový díl a zatím v pohodě. Na fáčku mám střed a parohy na starý typ, také zn. Polmo a asi dva roky drží. Tyll byl na feldě předtím, nevím jak tam byl dlouho, ale byl shnilý durch.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.6.11, 17:11 |
|
|
Ondras83
|
tyll
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.6.11, 17:12 |
|
|
varok
|
Ještě jsem jednomu chlápkovi dával hodně levný výfuk zn. Čížek a syn, jméno mi moc neříká, ale zpracování taky pěkné. Má ho na fáčku už taky ze dva roky a pořád drží. Přitom cena byla hodně nízko.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.6.11, 17:17 |
|
|
Petr105
|
Na 105 jsem porovnával v prodejně BOSAL a TYLL, druhý jmenovaný jednoznačně na pohled lepší.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
4.6.11, 17:20 |
|
|
varok
|
Kdysy prý i Bosal vyráběl dobré výfuky, ale dnes to stojí za ho...o.
|
4.6.11, 18:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jestli chceš výkon tak FERROZ je průchozí absorbční
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.11, 18:11 |
|
|
fatal
rejpal
|
Střední i koncový? Sádro, seš si jistý že máš dobré informace? Viz. http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?p=305633
|
4.6.11, 18:20 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ano to že je absorbční je pravda
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.11, 18:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|