Autor |
Zpráva |
Sotek
|
Re: zkušenosti s Korejci....
můj sen je Passat CC no ten paket ještě promyslím, Polo si nejlíp drží cenu, ale bohužel v ceně a výbavě nemůže Fabce konkurovat...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
6.6.11, 15:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podívejme na korejce nejedí je černá vějce
|
6.6.11, 15:53 |
|
|
ferrari
|
Tak ale Ceed a i30 je iná trieda, ako Fabia a Polo A musí to mať do 1,4? Lebo do Ceedky by mi pasoval 1,6...ja osobne by som si z toho vybral Ceed. Predsa len, iná trieda...ozik, nemá Ceed 5 ročnú záruku? AjkeĎ teda neviem, za akých podmienok...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.6.11, 16:00 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sotek píše: můj sen je Passat CC Krasny auto, ale jak ses velikej ? Ja mam podle doktoru 189 a kdyz jsem si do nej zkousel sednout, tak se rozhodlo, ze definitivne u snu taky zustane
|
6.6.11, 16:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
1.4 je v Ceedu na běžné ježdění v pohodě.
|
6.6.11, 16:04 |
|
|
Sotek
|
Vít: měřím 177cm, takže nedostatku prostoru se nebojím... podle mě neexistuje krásnější " relativně dostupný " auto Ferrari: je to jiná třída ale stejný peníze jinak motor 1.6 je dražší o 20tis a 1.4 je dostačující. Jinak záruka je 7 let, ale to je celkem o ničem. Sice Kia je levná ale garančky si nechá zaplatit. Nehledě na to že přes Kiu nikoho neznám ale přes Škodovky z autorizovaného servisu ano, takže se s nima vždy domluvim co mi tam daj/nedaj a za kolik...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
6.6.11, 16:57 |
|
|
ferrari
|
Ferrari: je to jiná třída ale stejný peníze Tým je podľa mňa zodpovedaná počiatočná otázka
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.6.11, 18:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
me by docela zajimalo, jak dokazou udelat auto za stejnou cenu o tridu vyse, nekde musi setrit (bez zisku to fakt delat nebudou), na lidech to neni, kdyz se to montuje tady, vybavu to taky ma, takze jedine kde muzou setrit je na materialu... no jeslti je tohle ta spravna cesta pro nekoho, tak pro me ne, i kdyz by bylo hezké, kdybych se pletl
|
6.6.11, 18:17 |
|
|
paži
|
nebo prostě tak nenadsazují cenu jako vw, protože si to ještě nemohou dovolit
|
6.6.11, 18:24 |
|
|
ferrari
|
No presne, čo ak nie je cena tak nadsadená? Lebo takto dôjdeme k logike to najdrahšie = to najlepšie...ale nie je to vždy pravda.
PS - ceny boli dobre nadsadené, keď vplyvom krízi polacneli autá časo o desiatky percent a iste aj tak nie sú predávané bez zisku.
|
6.6.11, 19:07 |
|
|
Sotek
|
Vít píše: me by docela zajimalo, jak dokazou udelat auto za stejnou cenu o tridu vyse, nekde musi setrit (bez zisku to fakt delat nebudou), na lidech to neni, kdyz se to montuje tady, vybavu to taky ma, takze jedine kde muzou setrit je na materialu... no jeslti je tohle ta spravna cesta pro nekoho, tak pro me ne, i kdyz by bylo hezké, kdybych se pletl ta opdověd je velice jednoduchá a skládá se ze dvou částí 1. Kia nebo Hyundai nemají plnohodnotný vývoj aut jako třeba VW ( prostě nevynalézají nové technologie a jenom kupují licence - motory, převodovky atd atd. ) třeba vývoj DSG převodovky, nebo motoru TSI apod, to jsou neskutečné pálky. 2. halíře dělají peníze, použité díly nejsou tak kvalitní jako třeba používá VW, jenom rozdíl v použitých materiálech u přístrojovky, větší tolerance co se týče lícování apod. 1 mm přesnosti může na formě u vstřikolisů nebo vakuových lisů dělat velký balík, jak náklady na výroby takto přesné formy, životnost této formy aby byla zachována její přesnost, tak čas nutný při výrobě apod. Jak už jsem psal vejš, skoro na všech rozborkách Korejců co jsem viděl, jsou zrezlá místa, kde si nedovolí zreznout ani Fabka, jelikož třeba místo kolem rezervy má daleko lépe ošetřené, tyhle maličkosti pak ve finále dělají pak velký balík... Je toho víc, ani bys nevěřil kolik se dá ušetřit na blbých šroubech Paži: to je také pravda, kdo by si koupil prašivýho Ceeda když by stál stejně jak Golf Ferrari: nejsem tak bohatý abych si mohl koupit levné věci a můj problém je, že jsem řiťopich na zpracování a použitý materiály
|
6.6.11, 19:10 |
|
|
paži
|
kdo by si koupil prašivýho nudnýho golfa, když by tady byla kia ceed se svým dravým designem a svou cenou vydávající se za kvalitní vůz
|
6.6.11, 19:14 |
|
|
Sotek
|
no nevim, poslední Golf je z venku daleko hezčí jak Ceed, uvnitř už je nudný, to je pravda... ale zase kvalitou je někde jinde
|
6.6.11, 20:50 |
|
|
CROWACK
|
S některými vozy je holt zábava, sem tam z nich něco upadne něco zrezne nebo shoří, člověk se baví, hledá, osdtraňuje závady... a nakonec je z toho citový vztah. Kdežto s tak nudnými vozy jako je golf jenom jezdí, jezdí a jezdí...nic si neužije..
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.11, 21:00 |
|
|
paži
|
sotek: pro mě je jediný hezký auto co dělají Scirocco a EOS
|
6.6.11, 21:03 |
|